News

Serialul de doar 8 episoade de pe Netflix care te va captiva total. Este psihologic și îți ține mintea în priză. A intrat în trending după numai o zi

Serialul de doar 8 episoade de pe Netflix care te va captiva total. Este psihologic și îți ține mintea în priză. A intrat în trending după numai o zi

Dacă nu ai răbdare să vizualizezi un film de o oră sau mai mult, pe Netflix găsești și seriale, iar unele dintre ele sunt foarte scurte.

Un nou serial lansat anul acesta i-a impresionat pe români. Este vorba despre miniserialul de 8 episoade numit „Baby Reindeer”. Producția este, de fapt, un serial psihologic care cu siguranță te va marca.

Utilizatorii Netflix România au fost impresionați de serial, motiv pentru care acesta a ajuns pe locul trei într-un clasament de zece cele mai apreciate seriale de pe Netflix, în România, în data de 19 aprilie.

Abonații români pot găsi miniserialul sub numele „Micuțul meu ren”.

Despre ce este serialul de pe Netflix

Incidentul aparent banal dintr-un bar se transformă într-o spirală tumultoasă de obsesie și traume în filmul „Baby Reindeer”. După ce barmanul îi oferă o băutură din partea casei, viața lui Donny ia o întorsătură surprinzătoare atunci când Martha, o femeie aparent inocentă, devine obsedată de el. Ceea ce începe ca un gest de bunătate se transformă rapid într-un coșmar al hărțuirii, alimentat de iluziile și greșelile lui Donny.

Scenariul, inspirat din experiența reală a creatorului Richard Gadd, evită să îl prezinte pe Donny doar ca pe o victimă. În loc, aduce în prim-plan complexitatea dinamicilor dintre cei doi protagoniști. Gadd explică că a fost important să exploreze această poveste într-un mod care să provoace ambiguitate și empatie fluctuantă în rândul publicului. Într-adevăr, povestea este plină de momente în care simpatia se împarte între cei doi, făcându-i pe spectatori să oscileze între părți.

Pe parcursul filmului, acțiunile lui Donny alimentează obsesia Marthei și complicațiile dintre ei devin din ce în ce mai intense. De la flirturile nevinovate la momentele de hărțuire intensă și chiar violență, relația lor devine tot mai tulburătoare și mai periculoasă.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate