News

Serialul de doar 10 episoade de pe Netflix care a ajuns în trending în peste 90 de țări. Are sute de milioane de vizualizări și te ține lipit de ecran

Serialul de doar 10 episoade de pe Netflix care a ajuns în trending în peste 90 de țări. Are sute de milioane de vizualizări și te ține lipit de ecran

Netflix a lansat recent un serial care i-a captivat pe abonați. Producția are doar zece episoade, așa că o poți vedea într-o singură zi.

Într-o producție Netflix captivantă, intitulată „At the Moment”, zece povești de dragoste prind viață pe ecranul televizorului, dezvăluind modul în care oamenii își navighează sentimentele în timpul pandemiei globale. Scenariul, semnat de un echipaj talentat format din Du Zhengzhe, Lin Yanru, Lin Zhengyi, Hong Weicheng, Xu Weiwei și Liu Sihui, este completat de co-regizorii Lian Yiqi, Wu Zongrui, Gao Bingquan, Huang Qilin și Huang Jieyu.

Acest serial taiwanez aduce în prim-plan dorința inextinguibilă a oamenilor de a iubi, chiar și în fața provocărilor pandemiei. Fiecare dintre cele zece episoade ale serialului explorează o poveste de dragoste unică, cu personaje complexe și situații captivante.

Serialul arată realități contemporane

Povestea din spatele „At the Moment” se desfășoară într-un cadru în care protagoniștii, cu fețele mascate, se străduiesc să-și mențină pasiunea și să-și urmeze nevoia de conexiune umană într-o lume marcată de incertitudine. Această abordare nu numai că reflectă realitățile contemporane, ci și subliniază puterea universală a iubirii de a învinge orice obstacol.

Serialul a fost lansat 10 noiembrie 2023, iar producția promite să ofere o perspectivă captivantă și sensibilă asupra relațiilor interumane în contextul unei pandemii.

Deși primele impresii ale serialului pe platforma IMDB indică o notă de 6.5/10, fanii genului romantic și nu numai sunt așteptați cu entuziasm să descopere fiecare dintre poveștile aduse la viață în „At the Moment”.

Serialul poate fi găsit pe Netflix România sub numele „În acest moment”.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate