News

Serialul de 16 episoade de pe Netflix care face ravagii în întreaga lume! Apare în curând și în România. Despre ce este vorba

Serialul de 16 episoade de pe Netflix care face ravagii în întreaga lume Apare în curând și în România. Despre ce este vorba

Cei care au abonament Netflix sau cei cărora le plac astfel de seriale știu deja ce surprize urmează pe platforma de streaming video.

Netflix a lansat recent trailerul oficial al viitoarei sale seriale K-drama „King the Land”, în care joacă Lee Jun-ho de la 2PM și YoonA de la Girls’ Generation.

Serialul se concentrează în jurul carismaticului și inteligentului personaj al lui Lee Jun-ho, Gu Won, moștenitorul unui conglomerat controlat de o familie, care este prins pe neașteptate într-o luptă acerbă pentru moștenire. Între timp, YoonA o interpretează pe Cheon Sa-rang, o femeie umilă încântată să obțină un loc de muncă la King Hotel, care este deținut de familia bogată a lui Gu Won.

„În mijlocul unei lupte tensionate pentru moștenire, un moștenitor fermecător se ciocnește cu angajata sa harnică, cunoscută pentru zâmbetul ei irezistibil – pe care el nu-l poate suporta”, se arată în sloganul serialului.

Serialul va fi disponibil și pe Netflix România

Serialul de la Netflix marchează revenirea lui Lee în lumea dramelor coreene după rolul Yi San/Regelui Jeongjo din drama istorică „The Red Sleeve” de anul trecut. În ceea ce o privește pe YoonA, ea a jucat recent în serialul MBC/Disney+ „Big Mouth”.

„King the Land” este regizat de Im Hyun-wook, cu un scenariu de Choi Rom și de scenaristul filmului „All of Us Are Dead”, Chun Sung-il. Premiera este programată pentru 17 iunie la postul de televiziune sud-coreean JTBC și va fi disponibil și pentru streaming pe Netflix.

Serialul va avea 16 episoade care vor fi lansate sâmbăta și duminica.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate