News

Rugăciunea lui Arsenie Boca făcătoare de minuni. Te protejează de cele rele și poate îndeplini dorințe

Rugăciunea lui Arsenie Boca făcătoare de minuni. Te protejează de cele rele și poate îndeplini dorințe
11 feb. / 08:26

Rugăciunea lui Arsenie Boca făcătoare de minuni. Rugăciunile pot face minuni atunci când sunt rostite cu credință în suflet. 

Acesta este și cazul rugăciunii către Arsenie Boca, care este considerată făcătoare de minuni. Rugăciunea este una atât de puternică încât ne poate proteja de cele rele și de asemenea ne poate fi de mare ajutor atunci când vrem să ne îndeplinim o dorință.

Se spune că cei cei care se roagă către Arsenie Boca vor avea o viață liniștită, frumoasă și de asemenea se bucură de sănătate.

Rugăciunea făcătoare de minuni a lui Arsenie Boca poate fi rostită în orice moment al zilei, însă important este să crezi în ea atunci când o rostești.

De asemenea, nu ezita să rostești această rugăciune și într-un moment în care te simți pierdut sau fără speranță, pentru că te va ajuta să vezi calea cea dreapta.

Rugăciunea lui Arsenie Boca făcătoare de minuni

”Părinte Sfinte care ai mare îndrăzneală în față Tronului Ceresc, te chemăm cu mare lacrimi, dar cu nădejde că cele spre vindecare sufletească și trupească, spre mântuire și sfințire, le vom dobândi prin tine, cel ce ne-ai încredințat prin aceste cuvinte:” Eu mă duc, dar de acolo de unde voi fi, am să vă ajut mai mult ca și până acum”

După cum în viață pe cei aflați în mari necazuri și suferințe cumplite îi tămăduiai îndată, așa și acum pe noi cei păcătoși. Însă chemați cu dragoste la mormântul tău încununat cu har ceresc și flori, ne primește și ne mângâie, sfânt și bun Părinte. Ne scoate din negură păcatelor și a patimilor. Dăruiește-ne binecuvântarea că să purtăm crucea vieții spre înviere și lumînare desăvârșită.

Doctor și tămăduitor de orice suferința, te rugăm, vindecă-ne pe noi, fiii tăi și pe cei ce îi aducem în lacrimi și rugăciuni la crucea sfântă a mormântului tău. Izvorâtor de pace, har și binecuvântarea ta de bun și sfânt Părinte. Îți mulțumim și te rugăm să ne fii mereu aproape cu rugăciunea și ajutorul ce ni-l aduci din Cerul Sfânt spre slavă marelui și minunatului nostru Dumnezeu și spre a sufletelor noastre mântuire. Amin”, este rugăciunea către Arsenie Boca, făcătoare de minuni.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate