News

Produsul de top de la LIDL redus la doar 30 de lei. Este cea mai bună ofertă de pe piață. Va face ravagii în toate magazinele

Produsul de top de la LIDL redus la doar 30 de lei. Este cea mai bună ofertă de pe piață. Va face ravagii în toate magazinele

LIDL are noi oferte, noi produse, dar și reduceri pe măsură. Iar un dispozitiv de care toată lumea are nevoie este și el pe lista retailerului. Se găsesc în toate magazinele, doar că stocurile se epuizează rapid.

LIDL România lansează un nou catalog de săptămâna viitoare. Începând cu data de 29 mai, cei care ajung în magazine se pot bucura de numeroase produse interesante.

Prețurile sunt foarte mici, comparativ cu alți retaileri și special concepute pentru perioada verii. Înainte de a afla care sunt acestea, să revenim la produsul de 30 de lei.

Un adaptor de priză cu două porturi USB se află și el în catalogul LIDL. Acesta este marca Silvercrest și va costa de luni, 29 mai, doar 30 de lei. Și cu siguranță oricine are nevoie de el în casă.

Tot din oferta de săptămâna viitoare mai face parte și un mini răcitor de aer, marca Silvercrest. Acesta va fi disponibil la prețul de 169 de lei. Iar specificațiile lui sunt cât se poate de tentante.

Ofertele LIDL de săptămâna viitoare

Dispozitivul rândul de LIDL are o putere de 12 W și include lumină de veghe și are trei trepte de viteză. De asemenea, răcitorul oferă lumină ambientală în șapte culori diferite.

Printre altele, aparatul include un rezervor cu capacitate de 450 ml în care pot fi puse cuburi de gheață sau apă. Iar interesant este faptul că, având rezervorul plin, aparatul poate funcționa până la șase ore.

În ceea ce privește dimensiunile, cei care și-l doresc în casă trebuie să știe că acesta are 16 x 12,6 x 23,5 cm și cablu de alimentare cu lungime de 100 cm.

În același timp, tot din oferta LIDL mai face parte și un model de ventilator turn, tot marca Silvercrest. Acesta se vinde la prețul de 159 de lei și are o putere de 50 W. De asemenea, ventilatorul are trei viteze și cronometru care permite stingerea automată după 120 de minute de funcționare.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate