News

Probleme mari pentru Zanni! Pe ce loc a coborât în clasamentul Survivor All Stars și cât de jos se află și Jador. Războinicul care a urcat în top 3

Probleme mari pentru Zanni Pe ce loc a coborât în clasamentul Survivor All Stars și cât de jos se află și Jador. Războinicul care a urcat în top 3

S-a încheiat o săptămână neagră pentru Faimoși. Aceștia au pierdut toate cele trei jocuri și două vedete au fost eliminate din competiție, Roxana Nemeș ca urmare a problemelor medicale și Elena Marin după ce a pierdut duelul cu Jorge. Zanni și Jador au fost permanent în prim plan, însă din cauza conflictului deschis în care se află.

Cei doi au reușit să destabilizeze întreaga echipă, iar aportul lor a fost mult mai mic decât până acum. Zanni avea două jocuri pierdute până în această săptămână și părea extrem de puternic. De altfel era de departe cel mai bun Faimos, dar și cel mai bun băiat din competiție.

Acum fostul câștigător al Survivor România a ajuns la 7 înfrângeri și 60% procentaj, coborând pe locul 4 în clasament. Ștefania Ștefan se menține lider, iar pe 2 se află Maria Chițu. Podiumul este acum completat de Andrei Ciobanu, care deși nu mai este la fel de vocal ca în sezonul lui, dovedește încă o dată că este un sportiv redutabil.

Jador, abia pe locul 15 în clasamentul Survivor All Stars

Jador a câștigat colanul personal de imunitate și anunțase că-l va trimite pe Zanni la duel. Probabil emoțiile că ar putea fi eliminat i-au și stricat concentrarea Faimosului. În Consiliu, manelistul a propus-o pe Elena Marin pentru eliminare și aceasta a și plecat acasă, fiind învinsă de Jorge.

Jador nu se descurcă foarte bine pe plan sportiv, deși în sezonul în care a participat era unul dintre cei mai valoroși concurenți. El a părăsit competiția atunci din cauza unei accidentări, dar era mare favorit la trofeu. Acum speră să ajungă pe locul 1 la final și-l vrea rival tot pe Zanni. De aceea a și spus că nu dorește să-l propună pentru eliminare acum.

Jador se află în prezent pe locul 15 din 19 concurenți rămași în cursă. Cătălin Moroșanu și TJ Miles au acum un procentaj mai bun decât el și rămâne de văzut cum se va comporta pe viitor. Iancu Sterp și-a revenit și a ajuns pe poziția 5 în top după ce la început nu se încadra nici în primii 10.

 

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate