News

Probleme mari pentru DIGI RCS-RDS! Ce trebuie să știe toți clienții chiar de acum. Se va întâmpla chiar înainte de Black Friday

Probleme mari pentru DIGI RCS-RDS Ce trebuie să știe toți clienții chiar de acum. Se va întâmpla chiar înainte de Black Friday

Adio DIGI RCS-RDS. Un gigant în telecomunicații lovește din plin piața și vine cu niște oferte care sunt greu de refuzat pentru clienți, fix înainte de Black Friday.

Orange România eclipsează total DIGI RCS-RDS. Operatorul vine cu o super ofertă. Nu ar fi exclus ca DIGI RCS-RDS să își piardă din clienți dacă stăm să ne uităm la avantajele oferite.

Orange România anunță că până la finalul lunii noiembrie a lansat super pachete pentru companii mari, dar și pentru IMM-uri. Acestea vizează achiziția de telefoane, accesorii, dar și alte obiecte la reducere.

Evident, stocurile sunt limitate. Chiar și așa, propunerile sunt atractive. Iar cei de la DIGI RCS-RDS nu au venit cu astfel de propuneri momentan.

Oferta prin care Orange România eclipsează total DIGI RCS-RDS

Ce poți său faci dacă ești sau dacă devii client Orange România? Conform anunțului făcut de către operator, te bucuri de reduceri de până la 150 de euro.

De asemenea, ai șansa să achiziționezi telefoane de top precum iPhone 15, dar și Samsung Galaxy S23 Ultra. Vorbim, deci, despre niște oferte pe care pur și simplu nu ai cum să le refuzi.

„În perioada 6-30 noiembrie, companiile mari și IMM-urile pot achiziționa din magazinul online telefoane, accesorii și obiecte conectate cu reducere atât la prețul standard, cât și la prețul de buget, în limita stocului disponibil. Ei pot alege smartphone-uri de top cu discount de până la 100 euro față de prețul de buget, dintr-o gamă largă de telefoane precum: Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB Dual SIM, Apple iPhone 15 128GB Black, Apple iPhone 8 Plus 64GB Space Grey Reconditionat Premium.

Începând cu 15 noiembrie 2024, pentru portarea de Black Friday, micii întreprinzători vor putea beneficia de reduceri de până la 150 de euro (TVA inclus)”, este campania lansată de cei de la Orange România.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate