News

Probleme mari cu pensiile pe luna aprilie! Milioane de pensionari afectați. Anunț oficial de la autorități

Probleme mari cu pensiile pe luna aprilie Milioane de pensionari afectați. Anunț oficial de la autorități
FOTO: keralakaumudi.com/

Atenție pensionari. Am aflat ce se întâmplă dacă nu primiți pensia la timp. Ce a anunțat Guvernul? Toată lumea trebuie să știe. 

S-a încheiat greva angajaților de la Poșta Română. O mulțime de pensionari se gândeau că poate nu primesc pensiile la timp și ce ar putea să facă.

Adevărul e că Marcel Ciolacu anunța încă dinainte ca greva să se oprească că va lua măsuri radicale în cazul în care angajații nu vor reveni la muncă, iar pensionarii vor fi afectați.

Marcel Ciolacu a lansat practic un avertisment direct la adresa directorului Poștei Române în urmă cu două zile. Potrivit șefului de la Guvern, în cazul în care pensiile nu ajungeau la timp la beneficiari, erau șanse mari ca directorul poștei să plece acasă.

Ce se întâmplă cu pensiile din luna aprilie

Tot atunci, Marcel Ciolacu confirma faptul că a purtat discuții cu directorul Poștei Române. Premierul țării spunea că speră ca problema să fie rezolvată în cel mai scurt timp. În caz contrar, vor exista consecințe.

„Am avut o discuție cu directorul Poștei Române aseară. Am spus ca problema să fie rezolvată cât se poate de rapid. În cazul în care pensiile nu ajung la destinație, din cauza unei greve la Poșta Română, cred că domnul director va pleca„, a declarat Marcel Ciolacu.

Iată însă că scandalul s-a încheiat acum, iar pensionarii urmează să își primească pensiile. Chiar dacă în unele cazuri a fost poate vorba de o întârziere mică, situația s-a redresat.

Rămâne de văzut dacă angajații de la Poșta Română vor mai avea și alte nemulțumiri ori dacă vor mai exista astfel de greve. Un lucru este cert și anume faptul că pensionarii sunt cei mai afectați.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate