News

Se anulează definitiv America Express! Producătoarea show-ului Mona Segall a explicat totul. Ce se întâmplă cu ediția deja filmată

Se anulează definitiv America Express Producătoarea show-ului Mona Segall a explicat totul. Ce se întâmplă cu ediția deja filmată

Adio America Express. Se pare că filmările din acest an au fost supuse unor riscuri imense. Drept dovadă, Mona Segall nu mai vrea să expună vedete la un astfel de pericol.

America Express va dispărea de pe micile ecrane. Se pare că filmările din această vară au devenit un real pericol pentru concurenți. Cum a fost posibil așa ceva?

Surse din Antena 1 le-au dezvăluit celor de la cancan.ro că Mona Segall nu este dispusă să mai supună concurenții la astfel de riscuri. Au existat probleme grave de securitate, astfel că multe vedete ar fi fost jefuite sau urmărite de traficanți de carne vie.

Deși s-au luat toate măsurile de siguranță, se pare că totul a fost extrem de dificil. Astfel, America Express nu se va mai filma. Vestea bună pentru fanii show-ului este însă că Asia Express revine.

Ce se întâmplă cu America Express de la Antena 1

Mona Segall este dispusă să continue proiectul, dar sub altă formă, astfel încât fiecare concurent și inclusiv echipa de producție să poată să fie în siguranță pe durata filmărilor.

“Securitatea în acest sezon a fost la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, nu au putut fi prevenite jafurile. Au fost multe momente în care situațiile ar fi putut fi terifiante dacă nu ar fi existat atâta pază și protecție.

A fost dificil, motiv pentru care Mona a decis că nu vrea să mai filmeze în aceste țări și nici în America. A spus că nu vrea să mai expună nici concurenții și nici echipa la un asemenea stres. De aceea renunță la forma aceasta a proiectului. De anul viitor se va reveni la formatul Asia Express”, au dezvăluit surse din Antena 1, pentru cancan.ro.

Astfel, sunt șanse mari ca de anul viitor să nu mai vedem America Expres, ci Asia Express. Povestea este aceeași, însă emisiunea va fi filmată pe alt continent.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate