News

Gabriela Cristea, decizie radicală în căsnicia cu Tavi Clonda. Ce s-a întâmplat între cei doi: ”Mă opresc aici”

Gabriela Cristea decizie radicală în căsnicia cu Tavi Clonda. Ce s-a întâmplat între cei doi Mă opresc aici
21 feb. / 15:51

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu ani buni, când ea era prezentatoare tv, iar el cânta în formația din platoul emisiunii.

S-au apropiat, s-au cunoscut mai bine, iar având în vedere și divorțul de Marcel Toader de la acel moment, Tavi Clonda a apărut la momentul potrivit în viața Gabrielei Cristea.

Chiar vedeta a vorbit recent despre viața de familie, dar și despre lucrurile pe care cei doi au reușit să le facă până acum. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe și se pare că vedeta nu își dorește mai mult de atât.

Gabriela Cristea a dezvăluit că a făcut cam toate lucrurile pe care spera să le facă într-o singură viață, iar la capitolul copii, vedeta vrea să se oprească aici, pentru că este suficient pentru ea.

”Da, am făcut cam toate lucrurile pe care ar trebui să le bifeze fiecare dintre noi într-o viață, dar eu cred că nu scrie nicăieri că trebuie să faci doar câte una din fiecare. Am plantat mulți copaci la viața mea, am făcut doi copii și mă opresc aici”, a mărturisit Gabriela Cristea, pentru viva.ro.

Gabriela Cristea, decizie radicală în căsnicia cu Tavi Clonda

Cu toate astea, mai este un lucru pe care vedete și-l dorește enorm. Gabriela Cristea vrea o casă nouă, având în vedere că familia este deja numeroasă, iar cele două fetițe vor crește în curând.

Astfel, noul plan de viitor al celor doi soți este schimbarea locuinței, însă rămâne de văzut dacă acest lucru va fi și realizabil în perioada următoare.

”Atunci când vine vorba despre casă, într-adevăr, e una dintre cele mai mari realizări ale noastre ca familie și pentru mine în plan personal, dar, ce crezi?, chiar acum suntem la niște discuții, că am vrea să vindem casa și să ne facem alta”, a mai povestit Gabriela Cristea, pentru sursa citată.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate