News

Cine este cu adevarat Dan Ursa de la Survivor Romania? Războinicul ascunde un mare secret. Ce rol are el de fapt la PRO TV

Cine este cu adevarat Dan Ursa de la Survivor Romania Războinicul ascunde un mare secret. Ce rol are el de fapt la PRO TV
04 feb. / 07:49

Dan Ursa este unul dintre Războinicii de la Survivor România. A pleca în competiție cu gândul să câștige premiul cel mare, iar până acum a rezistat cu brio. 

Mulți nu se așteptau ca Dan Ursa să ajungă atât de departe. Inclusiv Faimoșii au rămas mască într-un moment în care Războinicul a reușit să îl întreacă pe unul dintre concurenții buni de la ei din echipă.

Atunci, unul dintre ei l-a acuzat pe Dan Ursa că în realitate s-ar fi ”îngrășat” înainte de Survivor România, el având deja forță și o condiție fizică demnă de invidiat.

Și parțial s-ar părea că lucrurile ar fi stat așa. Înainte de Survivor România, mai exact, acum câțiva ani, Dan Ursa pare a fi un alt om, iar asta o confirmă imaginile de pe contul său de socializare.

Cum arăta Dan Ursa înainte de Survivor România

Războinicul era cu mult mai slab și de asemenea, vedem și o condiție fizică destul de bună, așa că nu e de mirare de ce se descurcă atât de bine pe traseele de la Survivor România.

El nu avea nici părul cărunt, așa cum îl are acum, iar concluziile le puteți trage și singuri.

Dan Ursa, în 2020, înainte de Survivor România
Dan Ursa, în 2020, înainte de Survivor România

Să nu uităm cu apropiat de-al Războinicului povestea la un moment dat că Dan Ursa este o fire competitivă și sportivă și vrea să câștige Survivor România. Pe de altă parte, acesta nu a bifat niciun rezultat important la sport până acum, dar are planuri mari în Republica Dominicană.

”Nu este sportiv cu rezultate în vreun sport, dar e o fire sportivă și competitivă. Mi-a spus că merge acolo să câștige, nu doar să participe. A fost luat puțin prin surprindere că trebuie să plece așa din scurt, dar e așa determinat încât nici nu a mai contat că era ajunul anului nou”, spunea un apropiat al lui Dan Ursa, potrivit Pro Tv.

Cu ce se ocupă Dan Ursa? Războinicul este director zonal de vânzări și de asemenea este pasionat de călătorii și de tir cu arcul, dar și alte sporturi de iarnă. Acesta este și unul dintre motivele pentru care s-a înscris la Survivor România.

 

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate