News

METEO. Vremea o ia razna de marți, 19 septembrie. Ce se va întâmpla cu temperaturile în toată țara. Prognoza ANM actualizată

METEO. Vremea o ia razna de marți 19 septembrie. Ce se va întâmpla cu temperaturile în toată țara. Prognoza ANM actualizată

METEO. Ce se întâmplă cu vremea de marți, 19 septembrie? ANM a anunțat ce temperaturi vom avea, dar și ce fenomene meteo extreme afectează țara.

ANM aduce vești cât se poate de bune. Vremea de marți, 19 septembrie se arată a fi frumoasă în mai toată țara. Avem temperaturi extrem de ridicate, cu mult peste normalul acestei perioade.

De asemenea, meteorologii spun că nu sunt șanse de ploaie, marți 19 septembrie. Și totuși la ce să ne așteptăm? În Crișana spre exemplu, temperaturile maxime ar putea atinge 28 de grade.

De abia după data de 21 septembrie, acestea încep să scadă. De cealaltă parte, minimele ar putea să scadă până la 14 grade, arată prognoza meteo publicată de ANM.

„În perioada 17 – 24 septembrie vremea va fi caldă, cu temperaturi maxime de 26…28 de grade, tendința fiind de ușoară scădere după 21 septembrie. Media temperaturilor minime nu va avea variații semnificative, aceasta urmând a fi în jurul a 14 grade”, arată meteorologii.

METEO. Vremea de marți, 19 septembrie. Ce anunță ANM

Cum va fi vremea în zona Transilvaniei, marți, 19 septembrie? ANM anunță de asemena temperaturi ridicate de până la 26 grade. Totodată, minimal nu vor scădea sub 11-13 grade.

O veste bună este că nu sunt șanse de ploaie în această zonă, iar vremea începe să se răcească de abia spre finalul săptămânii. Astfel, putem să mai profităm de vară.

Și pe litoral, prognoza meteo ANM arată cât se poate de bine. Conform meteorologilor, marți, 19 septembrie, avem o vreme destul de caldă. Temperatura mării este și ea una cât se parte de bună.

În ceea ce privește temperaturile, maximele vor fi de până la 24 de grade. De asemenea, temperaturile minime din timpul nopții nu vor scădea sub 17 grade, mai arată meteorologii.

Și la munte va fi destul de cald în cursul zilei de marți, 19 septembrie. De miercuri însă, ploile revin, după cum arată cei de la ANM.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate