News

METEO. Vremea o ia razna de luni, 29 aprilie. ANM a modificat prognoza după Florii. Un fenomen extrem revine în țară

METEO. Vremea o ia razna de luni 29 aprilie. ANM a modificat prognoza după Florii. Un fenomen extrem revine în țară

METEO. ANM a modificat prognoza după Florii și anunță un val fierbinte de săptămâna viitoare, începând cu luni, 29 aprilie. Vremea va fi una cu adevărat instabilă.

ANM aduce noi vești, bune pentru unii români, dar rele pentru alții. Se pare că în pragul sărbătorilor pascale avem parte de fenomene neașteptate. Săptămâna trecută a nins, iar în weekend am avut parte de ploi.

De luni, 29 aprilie, vremea se schimbă iar. Se face mult mai cald, iar temperaturile vor fi cu mult mai ridicate decât cele normale pentru luna aprilie, anunță ANM.

Astfel, maximele se vor încadra între 18 și 26 de grade. De cealaltă parte, temperaturile minime scad până la 14 și 5 grade, cel mai frig fiind în depresiuni.

Deși avem un aer cald, asta nu înseamnă că se opresc fenomenele extreme. Meteorologii anunță ploi în sud-estul României, dar și un vânt ceva mai puternic.

METEO. Vreme neașteptată de luni, 29 aprilie. Prognoza ANM a fost modificată din nou

„Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal la sfârșitul lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse și descărcări electrice spre seară, dar mai ales noaptea în sud-estul teritoriului.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sud-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 26 de grade, cu cele mai mici valori pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 14 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat va fi ceață”, arată prognoza ANM modificată.

Vremea în București, luni, 29 aprilie, va fi una extrem de caldă. ANM anunță temperaturi maxime de până la 24 de grade în Capitală la început de săptămână.

Pe de altă parte, în a doua parter a zilei crește probabilitatea de ploi. Vântul va sufla slab și moderat, iar spre lăsarea serii, temperaturile vor scădea până la 12 și chiar și 10 grade, mai arată prognoza ANM modificată.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate