News

METEO. Vine anticiclonul peste România de marți, 2 aprilie! Un val de ploi și furtuni vor face ravagii. Prognoza ANM a fost modificată.

METEO. Vine anticiclonul peste România de marți 2 aprilie Un val de ploi și furtuni vor face ravagii. Prognoza ANM a fost modificată.

METEO. ANM a modificat prognoza meteo și anunță o vreme instabilă marți, 2 aprilie. Revin ploile, însoțite de furtuni, iar la munte sunt șanse mari să ningă.

Vești de ultimă oră de la ANM. Prognoza meteo pentru începutul lunii aprilie a fost modificată. Ne așteaptă o vreme instabilă. De lat temperaturi de peste 30 de grade de luni, avem o scădere bursă, însoțită de fenomene extreme.

Conform prognozei meteo ANM modificate, temperaturile maxime de marți, 2 aprilie, se vor situa între 12 și 22 de grade. De cealaltă parte, minimele din timpul nopții scad până la 1 și 12 grade.

Se anunță ploi puternice, dar și descărcări electrice în mai multe zone din țară. De asemenea, la munte, meteorologii de la ANM anunță precipitații mixte. Și vântul va sufla puternic în mai toată țara pe parcursul zilei de marți, 2 aprilie.

METEO. Vreme neașteptată de marți, 2 aprilie. Prognoza ANM a fost modificată

„Valorile termice vor fi în scãdere faţã de intervalul anterior, astfel cã în vestul, centrul şi nordul ţãrii vremea va fi apropiatã de normalul perioadei, dar se va menţine mai caldã decât în mod obişnuit în regiunile extracarpatice.

Cerul va avea înnorãri temporare şi va ploua local în regiunile intracarpatice şi doar izolat în rest. Ploile vor fi şi sub formã de aversã şi izolat însoţite de descãrcãri electrice. Pe crestele montane vor fi şi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în toate regiunile”, arată prognoza meteo ANM modificată.

Vremea în București, marți, 2 aprilie, se menține caldă, însă temperaturile vor fi ceva mai scăzute decât luni. Conform meteorologilor, maximele din Capitală vor ajunge până la 23 de grade.

Pe parcursul zilei însă vântul va sufla puternic, iar spre lăsarea serii va fi ceva mai liniște. Nu sunt așteptate ploi, însă cerul va fi variabil. Pe timpul nopții, termometrele vor arăta până la 8 grade, mai spune ANM.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate