News

METEO. Vin ploi, dar și temperaturi mari în anumite zone joi, 28 martie! Unde va fi frig din nou. Prognoza ANM actualizată

METEO. Vin ploi dar și temperaturi mari în anumite zone joi 28 martie Unde va fi frig din nou. Prognoza ANM actualizată

METEO. ANM aduce noi modificări la prognoza ANM pentru joi, 28 martie. Unde revin ninsorile, unde va ploua și ce se întâmplă cu vremea spre finalul săptămânii?

Vești noi din partea meteorologilor. ANM anunță cum va fi vremea de joi, 28 martie. Avem parte din nou de schimbări, iar în unele zone situația e una complet neașteptată.

Conform prognozei modificate de ANM, vremea se încălzește, fiind chiar mai caldă decât normalul perioadei. Acest detaliu este valabil însă doar în anumite zone.

Astfel, temperaturile maxime de pe parcursul zilei se vor situa între 13 și 22 de grade, iar minimele din timpul nopții vor scădea undeva pe la 2 și 10 grade.

Se anunță ploi în est, centru, dar și în nordul țării. De asemenea, ANM anunță că revin și ninsorile. La altitudini mari, în zonele montane, sunt așteptate precipitații mixte, în a doua parte a zilei de joi, 28 martie.

METEO. Vreme neașteptată de joi, 28 martie. Prognoza ANM modificată

„Vremea va fi deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi în vest, centru și nord și pe arii mai restrânse în celelalte regiuni. Vor fi mai ales averse, pe alocuri mai însemnate cantitativ și însoțite de descărcări electrice.

La altitudini mari se vor semnala precipitații mixte, cu precădere în a doua parte a intervalului. Vântul va avea local și temporar intensificări, cu viteze mai mari pe crestele montane. Izolat vor fi condiții de ceață”, arată prognoza meteo publicată de ANM.

Vremea în București se încălzește de asemenea, joi, 28 martie, însă nu scăpăm de ploi. Conform prognozei actualizate de meteorologii de la ANM, în Capitală, cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei.

De asemenea, după-amiază ar putea să revină și ploile în forță, iar vântul va sufla moderat, cu mici intensificări. În ceea ce privește temperaturile din București, maximele ating 20 de grade, în timp ce minimele din timpul nopții se vor încadra între 6 și 8 grade.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate