News

METEO. Scad temperaturile și vin din nou ploile. Care sunt zonele vizate. Vremea o ia razna complet. Prognoza ANM actualizată

METEO. Scad temperaturile și vin din nou ploile. Care sunt zonele vizate. Vremea o ia razna complet. Prognoza ANM actualizată
Image by Jill Wellington from Pixabay

METEO. Meteorologii de la ANM spun că ne așteaptă zile destul de tumultoase din punct de vedere termic. Vremea se schimbă constant, iar temperaturile scad și ele.

Alina Șerban de la ANM a spus cum va fi vremea în următoarele zile, dar și când scăpăm de vânt, ploi, dar și furtuni. Potrivit meteorologului, ploile continuă până la mijlocul săptămânii.

Mai mult de atât, temperaturile scad și ele semnificativ. Va fi mult mai frig pe litoral, dar și în zonele din Transilvania, Moldova, ori Oltenia, adaugă aceasta.

”Până la mijlocul săptămânii, ploile vor fi pe arii restrânse, nu însemnate cantitativ și se vor semnala în mod deosebit în jumătatea de vest a teritoriului, în condițiile în care, dacă temperaturile sunt mai scăzute astăzi în Oltenia, în Moldova, în Transilvania, în zona litoralului, acestea vor atinge valori de 27-28 grade în aproape toate regiunile”, a spus Alina Șerban, la Antena 3 CNN.

METEO. Cum va fi vremea pe litoral. ANM anunță temperaturi scăzute

Pentru românii care vor la plajă, meteorologul de la ANM nu aduce vești prea bune. Temperaturile de la mare ajung până la maxim 23 de grade în anumite momente.

Vântul continuă să sufle puternic până la finalul săptămânii, iar același lucru este valabil și în zonele montane. S-ar părea că de abia de săptămâna viitoare, valorile termice de pe litoral încep să crească.

Până atunci, cei care ajung aici trebuie să se lupte cu un vânt puternic, dar și cu o vreme destul de haotică pentru normalul acestei perioade.

”Doar zona litoralului va fi cumva cu temperaturi mai scăzute, undeva la 20, cel mult 22-23 grade, în condițiile în care și vântul va prezenta ușoare intensificări.

În zona litoralului va prezenta intensificări și în zonele montane înalte, iar la mijlocul săptămânii, pe arii restrânse, în partea de sud și de est a teritoriului”, a mai punctat Alina Șerban, meteorolog ANM.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate