News

METEO. Grindină și ploi torențiale în ziua de Paște, duminică, 5 mai. Prognoza ANM, modificată de urgență. Prăpăd în aceste zone

METEO. Grindină și ploi torențiale în ziua de Paște duminică 5 mai. Prognoza ANM modificată de urgență. Prăpăd în aceste zone
Image by Joe from Pixabay

METEO. ANM anunță o vreme instabilă de Paște, duminică, 5 mai. Prognoza meteo a fost modificată. În unele zone va fi prăpăd, iar grindina și ploile torențiale fac ravagii.

ANM a modificat prognoza meteo pentru duminică, 5 mai. În prima zi de Paște, parcă țara se împarte în două părți. Avem zone în care vremea va fi frumoasă și cerul senin.

În altele în schimb, va fi prăpăd. Conform prognozei meteo ANM modificate, la munte vremea va fi instabilă, duminică, 5 mai. De asemenea, în nord-vestul, vestul, dar și în centrul țării se anunță ploi torențiale.

ANM precizează că va fi prăpăd aici, având în vedere că o să se acumuleze cantități mari de apă. Totodată, vine și grindina, iar vântul va sufla destul de puternic.

Temperaturile maxime de duminică, 5 mai, se vor încadra la nivel național între 14 și 25 de grade. De cealaltă parte, minimele din timpul nopții scad până la 14 și 4 grade.

METEO. ANM anunță prăpăd în aceste zone duminică, 5 mai. Vremea în prima zi de Paște

„Vremea va fi în general instabilă la munte, precum și în vestul, nord-vestul și centrul țării, unde, mai ales după-amiaza și seara, vor fi înnorări temporar accentuate și local averse însoțite de descărcări electrice.

Izolat se pot acumula cantități de apă mai însemnate și vor fi condiții de grindină. În rest cerul va fi variabil spre senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade”, anunță meteorologii de la ANM.

Vremea în București, duminică, 5 mai, în prima zi de Paște, va fi una frumoasă. Se opresc ploile de sâmbătă și cerul va fi valabil spre senin. De asemenea, vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile maxime, anunță ANM, vor ajunge undeva pe la 22 de grade. De cealaltă parte, minimele scad pe timp de noapte până la 10 și chiar și 7 grade.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate