News

METEO. Fenomene extrem în România, vineri, 12 aprilie. Prognoza ANM, modificată. Prăpăd în aceste zone

METEO. Fenomene extrem în România vineri 12 aprilie. Prognoza ANM modificată. Prăpăd în aceste zone
Photo by Todd Diemer on Unsplash

METEO. Val de fenomene extreme în România de vineri, 12 aprilie. Vremea o ia razna în anumite zone, iar prognoza ANM a fost modificată în urmă cu puțin timp.

ANM a modificat prognoza meteo pentru vineri, 12 aprilie și anunță mai multe fenomene extreme. Deși avem o vrem extrem de caldă, asta nu înseamnă că totul e perfect.

Conform prognozei meteo actualizate de ANM, temperaturile maxime de vineri, 12 aprilie, se vor încadra între 18 și 29 de grade. De cealaltă parte, minimele din timpul nopții scad până la 13 și 7 grade.

Referitor la fenomenele extreme, ANM anunță ploi, dar și descărcări electrice în zonele montane și submontane. Totodată, mai e anunțată și o furtună puternică de vânt.

Afectate vor fi și zonele din sud-estul României, însă în a doua parte a zilei, mai anunță ANM. Se pare deci, că vremea se cam strică la final de săptămână.

METEO. Val de ploi în România, vineri, 12 aprilie. Prognoza ANM a fost modificată

„Vremea va fi în continuare mult mai caldã decât în mod obişnuit în aceastã perioadã din an, cu precãdere în jumãtatea de sud a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse de ploaie, izolat însoţite de descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului în prima parte a intervalului în zonele montane şi submontane, iar seara şi noaptea, local în sud-estul teritoriului şi pe arii restrânse în Carpaţii Meridionali şi de Curbură”, arată prognoza meteo publicată de ANM.

Vremea în București va fi una extrem de caldă pe parcursul zilei de vineri, 12 aprilie. Temperaturile maxime din Capitală ating undeva pe la 26 de grade pe parcursul zilei.

Vin însă și fenomene extreme în București. Prognoza meteo ANM actualizată arată averse și descărcări electrice în a doua parte a zilei, dar și în timpul nopții.

În ceea ce privește temperaturile minim, pe timp de seară se face ceva mai frig. Astfel, termometrele vor arăta în Capitală în jur de 12-13 grade în noaptea de vineri.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate