News

METEO. ANM a modificat prognoza pentru joi, 4 aprilie. Vremea o ia razna. Fenomen extrem în România

METEO. ANM a modificat prognoza pentru joi 4 aprilie. Vremea o ia razna. Fenomen extrem în România
Imagine de Bonnie Kolarik de la Pixabay

METEO. ANM a modificat prognoza pentru joi, 4 aprilie. Vremea o ia razna, iar un fenomen extrem va fi prezent în România. Ce se întâmplă? 

Vremea se schimbă iar în a doua parte a săptămânii, începând cu joi, 4 aprilie. Deși avem temperaturi destul de ridicate, se pare că nu scăpăm de fenomenele extreme.

Conform prognozei meteo ANM modificate, vremea de joi, 4 aprilie, va fi haotică. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 24 de grade, în timp ce minimele din timpul nopții nu depășesc 2 și 11 grade în alte zone.

Se anunță ploi în mai multe zone din țară. Iar fenomenul extrem despre care vorbeam mai devreme lovește din plin zonele montane înalte.

Deși suntem în luna aprilie, aici sunt așteptate precipitații mixte. Poate fi vorba chiar și de o ninsoare slabă, avertizează meteorologii. Totodată, vântul va sufla puternic în aceste zone, joi, 4 aprilie.

METEO. Vreme neașteptată de joi, 4 aprilie. Prognoza ANM modificată

„Valorile termice vor fi apropiate de normele perioadei în nord-vestul și în centrul țării și se vor situa peste cele specifice în prima decadă a lunii aprilie în celelalte zone. Cerul va avea înnorări în nord-vest și centru, iar în celelalte regiuni acestea vor fi temporare.

Va ploua în Crișana, Maramureș, local în Banat, Transilvania și izolat în rest. În zona montană înaltă se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, pe alocuri cu ușoare intensificări, îndeosebi la altitudini mari la munte, precum și în sud-vest și centru. În cursul nopții, izolat vor fi condiții de ceață”, anunță meteorologii de la ANM.

Vremea în București, joi, 4 aprilie, va fi una destul de caldă. Asta nu înseamnă însă că soarele va sta toată ziua pe cer. ANM anunță ploi slabe în Capitală și un cer temporar noros.

De asemenea, vântul va sufla slab până la moderat pe parcursul zilei. În ceea ce privește temperaturile, maximele ating 23 de grade în Capitală, în timp ce minimele din timpul nopții scad până la 6-8 grade.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate