News

Iulia Albu dată afară de la Antene! Motivul jenant pentru care șefii au scos-o de pe post. Totul este public acum

Iulia Albu dată afară de la Antene Motivul jenant pentru care șefii au scos-o de pe post. Totul este public acum

Iulia Albu este un nume controversat în showbiz, dar chiar și așa aceasta a avut contracte cu toate posturile mari de televiziune. Însă cam de fiecare dată s-a trezit dată afară. După o lungă colaborare cu Kanal D, a fost scoasă de pe post, iar apoi și-a găsit loc în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Spera să primească mai mult de la PRO TV și pentru că nu i-au fost îndeplinite dorințele, a acceptat să semneze cu Antenele. Ea a avut apariții atât la Antena 1, cât și la Antena Stars. A fost în juriul Splash! Vedete la apă, a participat le show-ul de dans pe gheață, Dancing on Ice: Vis în doi, a avut un reality show pe Antena Stars, dar și o emisiune de modă, în care critica ținutele vedetelor alături de Ovidiu Buta, acum concurent la America Express.

Cu toate că lucrurile păreau că merg bine, producătorii au decis să o scoată de pe post. I-au anulat Poliția modei, astfel că designerul nu va mai comenta în fiecare sâmbătă despre cât de bine sau cât de rău se îmbracă vedetele.

De ce a fost Iulia Albu dată afară de la Antena Stars

Motivul pentru care a fost luată această decizie este audiența scăzută și lipsa de cerere de publicitate pe acest tronson. Cei de la Antena Stars au făcut multe schimbări în grilă și nu ezită să taie în carne vie pentru a reuși să obțină un profit cât mai mare.

Nu se știe exact ce se va întâmpla cu Iulia Albu în continuare, însă se pare că emisiunea ei preferată nu se va mai regăsi în grilă. Lovitura este și pentru Ovidiu Buta pentru că și el era co-prezentator.

Interesant este că acesta a devenit concurent America Express în această ediție, alături de Joaquin Bonilla, după ce în urmă cu un an se dădeau asigurări că Iulia Albu va pleca în această aventură. Nu se știe de ce a refuzat, însă pare să o coste un pic acum acest gest.

Tags:
Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate