News

Filmul nou de pe Netflix care a devenit cel mai vizualizat din istorie. A ajuns pe locul 1 în trending în întreaga lume. Ce îl face atât de special

Filmul nou de pe Netflix care a devenit cel mai vizualizat din istorie. A ajuns pe locul 1 în trending în întreaga lume. Ce îl face atât de special

După o lungă perioadă în care Netflix nu a mai venit cu niciun film de impact pe platformă, acum iată că a reușit să depășească toate așteptările cu revenirea unei pelicule de acțiune, care pare desprinsă din jocurile pe calculator. Este vorba despre mult așteptatul EXTRACTION 2, cu Tyler Rake în rolul principal.

Prima parte, EXTRACTION 1 s-a încheiat cu uciderea actorului, care-l juca pe Chris Hemsworth, însă acesta și-a revenit miraculos după ce a fost găsit în râu de o fetiță. Și după o perioadă de comă, ajunge din nou în formă maximă, iar de data aceasta primește o misiune pe care nimeni nu ar fi acceptat-o.

El trebuie să salveze soția unui gangster georgian supusă abuzurilor chiar în închisoare, unde-i ține captivi și pe cei doi copii ai lor. Filmul EXTRACTION 2 a devenit unul dintre cele mai vizualizate din istoria platformei și a ajuns pe locul 1 în trending în aproape toate țările de pe Glob, inclusiv în România.

Cine mai face parte din distribuția EXTRACTION 2

Hemsworth se reîntâlnește cu regizorul Sam Hargrave, filmul fiind produs de compania AGBO, care le aparține lui Joe și lui Anthony Russo. Scenariul este semnat de Joe Russo. Golshifteh Farahani își reia rolul din primul film și îi are alături pe Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt și Tinatin Dalakishvili. Lungmetrajul este o continuare a primului film bazat pe romanul grafic Ciudad scris de Ande Parks, după o poveste de Ande Parks, Joe Russo și Anthony Russo, cu ilustrații de Fernando León González.

EXTRACTION 2 este plin de suspans și multe împușcături și omoruri, însă a cucerit complet internauții, care cel puțin în România au dus și EXTRACTION 1 pe locul 2 în top, deși este mai vechi, semn că le-a plăcut mult pelicula.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate