News

Filmul de pe Netflix care va rupe topurile. A fost lansat recent și deja a generat haos printre abonați

Filmul de pe Netflix care va rupe topurile. A fost lansat recent și deja a generat haos printre abonați

Filmul de pe Netflix lansat recente care e de așteptat să rupă topurile are o poveste care combină mai multe sentimente la un loc. De la scene emoționante, până la unele amuzante.

Netflix le oferă abonaților săi o gamă largă de filme și de seriale. Nu ai cum să te plictisești pe platforma de streaming. Și dacă vrei un film lansat recent care doar laude din partea criticilor, află că l-ai găsit.

This Week’s Critic’s Pick *Hit Man este filmul de pe Netflix lansat recent care e de așteptat să rupă topurile. Filmul are o durată de aproape două ore și combină mai multe stiluri.

Filmul de pe Netflix merită văzută măcar o dată

Criticii spun că este vorba despre o dramă romantică, dar totodată și de o comedie captivantă. Astfel, nu ai cum să te plictisești în momentul în care îl urmărești.

Regizorul filmului este Richard Linklater, iar actorii sunt și ei unii cu adevărat memorabili. Povestea va lua o întorsătură neașteptată de la un moment la altul și te va ține cu sufletul la gură.

„Viitorul superstar Glen Powell a co-scris și joacă în această bijuterie comică care amintește că filmele încă se mai pot face pentru adulți. Cu ecouri de noir și genul de drame romantice sexy care nu prea se mai fac, aceasta este povestea unui polițist sub acoperire pe nume Gary (Powell) care convinge o tânără disperată (Adria Arjona) să nu-și ucidă soțul, punând în mișcare o serie de evenimente imprevizibile, amuzante și captivante. Acesta este unul dintre cele mai bune filme ale anului 2024”, scrie presa străină despre acest film de pe Netflix.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate