News

Filmul de pe Netflix care trebuie văzut obligatoriu de orice abonat. Are o poveste tulburătoare și te ține în priză din primele minute

Filmul de pe Netflix care trebuie văzut obligatoriu de orice abonat. Are o poveste tulburătoare și te ține în priză din primele minute

Filmul de pe Netflix care trebuie văzut obligatoriu de orice abonat a fost lansat cu ani în urmă. Chiar și așa, continuă să înregistreze vizualizări record și în prezent.

Pe Netflix ai de unde alege. Există filme și seriale vechi, dar și noutăți de la o lună la alta. Astfel, nu ai cum să te plictisești în nicio zi pe platforma de streaming.

Filmul de pe Netflix pe care trebuie să îl vezi obligatoriu e ceva mai vechi. A fost lansat în urmă cu mai bine de 13 ani, dar acțiunea e așa intensă încât pelicula continuă să fie vizionată.

Este vorba despre filmul Moneyball din 2013, care are o durată de aproape 2 ore. Ce se întâmplă în el și de ce te va ține cu sufletul la gură și încă e preferatul multor persoane.

Filmul de pe Netflix pe care trebuie să îl vezi și tu măcar o dată

Criticii îl cataloghează ca fiind unul dintre cele mai bune filme de baseball realizate vreodată. Acesta a fost adaptat după cartea din 2003 a lui Michael Lewis, care povestește despre managementul sezonului 2002 al echipei Oakland Athletics și despre cum au schimbat modul în care se desfășoară jocul prin introducerea analizei în joc.

Brad Pitt oferă una dintre cele mai bune interpretări ale sale în rolul managerului general Billy Beane, un om care știa că va trebui să găsească un nou mod de a evalua talentele.

Filmul de pe Netflix este unul cu adevărat captivant și te va ține cu sufletul la gură. De asemenea, nu te aștepți deloc la ce va urma, iar asta i-a și făcut pe mulți să îl revadă de mai multe ori.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate