News

Filmul de pe Netflix care te va emoționa până la lacrimi! Are o poveste tulburătoare și a ținut topurile luni în șir după lansare

Filmul de pe Netflix care te va emoționa până la lacrimi Are o poveste tulburătoare și a ținut topurile luni în șir după lansare

Un film de pe Netflix te va sensibiliza până la lacrimi. Povestea e una tulburătoare, iar după lansare, producția a fost în topuri o bună perioadă de timp și chiar nu e de mirare.

Dacă vrei un film emoționant de pe Netflix, află că l-ai găsit. Și dacă ești un mare iubitor de drame cu siguranță o să apreciezi această producție și mai mult.

Cea mai mare parte a abonaților a făcut asta, având în vedere că filmul a rupt topurile după lansarea. Este vorba despre The Power of the Dog Anul, lansat în anul 2021.

Filmul care i-a adus în sfârșit un Oscar pentru regie lui Jane Campion este unul dintre cele mai aclamate din istoria gigantului streaming. Campion a condus această adaptare a romanului omonim al lui Thomas Savage.

Filmul de pe Netflix a fost adorat de abonați luni în șir

Care e povestea? Un proprietar de terenuri vicios, Benedict Cumberbatch, îi dă mari bătăi de cap soției sale noi, Kirsten Dunst, dar și fratelui său, Jesse Plemons.

Critici au catalogat filmul ca fiind unul cu adevărat deosebit și de altfel unul dintre cele mai bune din ultimii cinci ani de zile de pe Netflix.

„O dramă care se joacă ca un thriller, această piesă de epocă superb redată despachetează teme legate de masculinitatea toxică și de manipulare într-un mod care face imposibilă întoarcerea din drum. Nu este doar unul dintre cele mai bune filme originale Netflix, ci și unul dintre cele mai bune, punct, din anii 2020 până acum”, scrie presa internațională despre acest film.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate