News

Filmul de pe Netflix inspirat dintr-o poveste reală care te va face să plângi. Este foarte bun și a ajuns în trending în peste 100 de țări

Filmul de pe Netflix inspirat dintr-o poveste reală care te va face să plângi. Este foarte bun și a ajuns în trending în peste 100 de țări

Filmul de pe Netflix care te va face să plângi e inspirat dintr-o poveste reală. Vorbim despre un documentar încărcat de emoții, dar și de situații care pot fi considerate revoltătoare.

Netflix le oferă abonaților săi o gamă largă de filme și de seriale. Oricine are abonament pe platforma de streaming nu poate să se plictisească, având în vedere producțiile oferite.

Filmul de pe Netflix care te va face să plângi este unul care merită văzut și el. A fost lansat în 2023, iar toți cei care l-au văzut au ajuns să fie uimiți de cele întâmplate.

Este vorba despre filmul Four Daughters. Acesta prezintă povestea a patru surori care au dispărut. Sunt folosite imagini din arhivă, dar și reconstituiri.

Filmul de pe Netflix este unul cu adevărat deosebit

Totodată, filmul de pe Netflix o să te facă să plângi având în vedere dramatizările făcute. Povestea e una cu adevărat incredibilă care poate să îți trezească fiori.

În 2015, două dintre cele patru fiice ale Olfei Hamrouni au dispărut în lumea extremismului islamic. Regizorul Kaouther Ben Hania ar fi putut spune povestea lor ca un documentar standard, amestecând capete vorbitoare cu imagini de arhivă și altele asemenea.

În schimb, acesta pune în scenă reconstituiri și dramatizări ale momentelor centrale din aceste relații care s-au scindat, distribuind actori în rolul fiicelor plecate pentru a acționa alături de cele două fiice care au rămas, Hamrouni fiind implicată în unele scene și dirijând un actor care o interpretează în altele.

Fiecare acțiune e încărcată de emoții, iar toate astea fac ca filmul să fie unul cu adevărat deosebit, care merită văzut în orice moment.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate