News

Filmul de pe Netflix care te ține lipit de ecran. Nici nu-ți dai seama că s-a terminat. Este foarte intens și a strâns milioane de vizualizări într-un timp record

Filmul de pe Netflix care te ține lipit de ecran. Nici nu-ți dai seama că s-a terminat. Este foarte intens și a strâns milioane de vizualizări într-un timp record

Netflix a adăugat noi producții pe platforma de streaming, iar unele dintre ele au prins imediat la publicul românesc. Drept urmare, filmul de mai jos ocupă locul trei în clasament.

Filmul turcesc „Art of Love” aduce în prim-plan o poveste plină de intrigi, emoții și întorsături de situație care îți ating direct inima.

Protagonista, agentul Interpol Alin (interpretată de Esra Bilgiç), este pusă într-o situație dificilă atunci când descoperă că hoțul de artă pe care îl urmărește este nimeni altul decât fostul ei iubit, miliardarul Güney. În încercarea de a-și reafirma legăturile romantice și de a obține dovezi împotriva lui, Alin se vede prinsă într-un vârtej de sentimente contradictorii.

Pe măsură ce intrigile se adâncesc, Alin se confruntă cu adevăruri tulburătoare și revelații neașteptate. În timp ce își asumă riscuri pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit, ea se vede forțată să aleagă între dragostea pentru Güney și responsabilitatea sa ca agent Interpol.

Cu toate acestea, nimic nu este așa cum pare în universul tumultuos al „Art of Love”. În momentul critic al confruntării, Alin află că Güney știa deja de investigația ei și că totul a fost o încercare premeditată de a o atrage înapoi în viața lui. Dezvăluind motivele sale și justificările acțiunilor sale aparent nefaste, Güney încearcă să-i câștige înapoi inima.

Filmul este valabil și pe Netflix România

Dar când situația devine extrem de tensionată și periculoasă, Alin și Güney se văd nevoiți să facă față amenințărilor care îi înconjoară. Într-o confruntare finală, adevărul este dezvăluit, iar justiția își face simțită prezența. Cu sprijinul echipei Interpol și curajul de a-și urma inima, Alin alege să își păstreze dragostea pentru Güney, transformând finalul într-unul plin de emoție și speranță.

Cei care doresc să vadă filmul îl pot găsi pe Netflix România sub numele de „Arta Iubirii”. Producția a ajuns pe locul trei într-un clasament de zece cele mai apreciate filme din România în data de 19 martie, cu toate că, la nivel internațional, părerile sunt împărțite.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate