News

Filmul de pe Netflix care i-a îngrozit pe oameni. Este în trending în top 3 în peste 50 de țări, dar te trece prin toate stările

Filmul de pe Netflix care i-a îngrozit pe oameni. Este în trending în top 3 în peste 50 de țări dar te trece prin toate stările

Biblioteca de filme și seriale Netflix este atât de mare încât este greu să nu găsești ceva care să nu-ți atragă atenția. Dacă tot nu știi la ce să te uiți, Netflix oferă zilnic o listă cu cele mai vizualizate filme și seriale din ziua respectivă.

Un astfel de film este Disquiet. Acesta se află pe locul trei într-un clasament de zece cele mai vizualizate seriale în data de 12 aprilie. Pelicula este foarte interesantă și se încadrează în genul de thriller psihologic.

Cu toate acestea, majoritatea celor care au văzut spun că filmul pe Netflix își pierde direcția pe măsură ce se complică cu subploturi inutile.

Despre ce este filmul de pe Netflix

Un bărbat cu un trecut de flirturi se trezește brusc după un accident de mașină într-un spital înspăimântător, unde realitatea pare să fi luat o întorsătură sinistră. Neliniștea și teama îl înconjoară pe parcursul unei așteptări lungi în camera de urgență, conturând o stare de teroare existențială ce se estompează pe măsură ce povestea se dezvoltă. În ciuda unor momente inițiale de suspans bine plasate, nivelul de frică scade pe măsură ce intriga se complică cu scene din trecut și interacțiuni stranii între personaje, ducând la o diluare a tensiunii și focalizarea pe explorarea mediului bizar în care se află protagonistul.

Sam, interpretat de Jonathan Rhys-Meyers, trăiește momente de tandrețe cu soția sa Sarah (Anita Brown) înainte ca viața lui să fie brutal întreruptă de un accident de mașină. În timp ce echipajele de salvare îl caută și el se luptă să-și păstreze conștiența, Sam se trezește într-o unitate de terapie intensivă, unde începe să simtă că ceva nu este în regulă. Pe măsură ce își explorează învăluita în mister împrejurare, îl observă pe Monica (Elyse Levesque), o altă victimă a circumstanțelor înfricoșătoare ale spitalului.

În paralel cu povestea lui Sam, vedem și experiența lui Monica, care trece printr-un procedeu medical ce pare să devină tot mai sinistru odată cu fiecare moment. În timp ce cei doi își unesc forțele pentru a scăpa din labirintul înfricoșător al spitalului, întrebările cu privire la realitatea lor devin tot mai pregnante. Se întreabă dacă sunt blocați într-un coșmar colectiv sau dacă ceea ce trăiesc este pur și simplu o halucinație generată de mintea lor afectată.

Filmul este bun, dar se putea mai bine

Cu toate acestea, în ciuda promisiunii inițiale a unui thriller psihologic captivant, filmul își pierde direcția pe măsură ce se complică cu subploturi inutile și personaje arhetipale.

Creativitatea scenariului este eclipsată de clișeele genului horror, iar șansa pentru o experiență cu adevărat viscerală se pierde în diluarea narațiunii. Rhys-Meyers reușește să ofere o performanță solidă, dar chiar și eforturile sale nu reușesc să compenseze slăbiciunile fundamentale ale poveștii.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate