News

Filmul de acțiune de pe Netflix care a captivat toată planetă. Este foarte intens și scenele extrem de bine montate. Este în trending peste tot

Filmul de acțiune de pe Netflix care a captivat toată planetă. Este foarte intens și scenele extrem de bine montate. Este în trending peste tot

Filmele și serialele moderne nu sunt pe placul tuturor și este de înțeles. Totuși, pe Netflix poți vizualiza și producții mai vechi, iar unele dintre ele continuă și acum să fie la fel de populare.

Un astfel de film este Sniper: Ultimate Kill, un film american din 2017. Pe platforma Netflix România, el poate fi găsit sub numele Lunetistul: Ultimul Asasinat.

Filmul se află acum pe locul cinci într-un clasament de 10 cele mai apreciate filme de pe platformă, în Româna, în data de 24 aprilie.

Poate că nu este cel mai bun loc, însă este de luat în considerare că românii încă îl consideră bun deși a fost lansat acum șapte ani.

La nivel mondial, se pare că filmul nu a fost un mare succes. Pe platforma IMDB, filmul, care poate fi acum virtualizat pe Netflix, are nota 5,6 din 10.

„Este un film de acțiune excelent, o cinematografie excelentă, un montaj excelent, o interpretare puternică și o poveste destul de bună. Nu este nici pe departe ca El Sicario sau Miami Vice, dar își face treaba de divertisment pentru a-i face pe spectatori să se uite la el fără nicio pauză pe tot parcursul filmului.”, se arată într-o recenzie de pe IMDB.

Despre ce este filmul de pe Netflix

Regele columbian al drogurilor, Jesús Morales, recrutează un expert lunetist cunoscut sub numele de „El Diablo” pentru a se ocupa de toți adversarii săi, consolidându-și astfel controlul asupra rețelelor de contrabandă cu droguri din Statele Unite.

În încercarea de a-l opri pe „El Diablo” și de a-l extrăda pe Morales, Kate Estrada, agent DEA, și sergentul-major Brandon Beckett sunt trimiși în Columbia.

Din producție fac parte Chad Michael Collins, care-l interpretează pe Brandon Beckett, Billy Zane, care-l interpretează pe Richard Miller, Tom Berenger și mulți alții.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate