News

Este celebrul Christian Sabbagh milionar în euro? Detaliile pe care puțini le știu despre vedeta Kanal D

Este celebrul Christian Sabbagh milionar în euro Detaliile pe care puțini le știu despre vedeta Kanal D
29 nov. / 10:16

Christian Sabbagh, personalitate foarte iubită de publicul larg, jurnalist cu experiență uriașă, vine duminică, 4 decembrie, la maratonul celor “40 de întrebări cu Denisei Rifai”, emisiune difuzată de la 22:00, la Kanal D!

Christian Sabbagh este prezentatorul principalului grupaj informativ al zilei la Kanal D și unul dintre cei mai apreciați jurnaliști de investigație și corespondenți de război. În cei 30 de ani de carieră, prin investigațiile sale, a reușit să schimbe destinele multor oameni și să salveze vieți. De numele lui Christian Sabbagh și al Știrilor Kanal D se leagă campanii devenite celebre precum cea a aducerii acasă a celor 33 de muncitori români deveniți sclavi în Libia sau operațiunea riscantă a eliberării româncei obligate să se prostitueze în Germania.

Denise Rifai, tir de întrebări incomode

Cu origini româno-libaneze, Christian Sabbagh și-a trăit copilăria atât în România comunistă, cât și în Libanul măcinat de război. Are o poveste de viață impresionantă, pe care a pus-o în slujba oamenilor, prin intermediul profesiei sale pe care o iubește atât de mult.

“De-a ce te jucai în tranșeele razboiului din Liban?”, “Te-ai revoltat vreodata împotriva tatălui tău?”, “Te numeri printre milionarii României?”, “Cu câți bani a încercat să te cumpere lumea interlopă?”, “Pentru ce ai fi dispus să mori?”, “Ți-ai neglijat copiii ca să salvezi copiii altora?”, “Ți-au adus gafele simpatia telespectatorilor?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Christian Sabbagh în editia de duminică a emisiunii moderata de Denise Rifai, la ora 22:00, la Kanal D!

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate