News

Dramă totală pentru celebra Delia Matache. De ce este acuzată vedeta și cum se apăra ea: „Sunt și bolnavă…”

Dramă totală pentru celebra Delia Matache. De ce este acuzată vedeta și cum se apăra ea Sunt și bolnavă...

În ultima vreme, Delia a captat atenția publicului prin escapadele sale, fie că a cucerit primele pagini ale presei din Nepal, fie că a explorat Muntele Everest.

Cu toate acestea, atenția se îndreaptă adesea spre ținutele artistei, recunoscute pentru stilul nonconformist. De data aceasta, apariția sa alături de sora ei, Oana Matache, a fost subiectul principal de discuție, stârnind un val de reacții critice.

Surorile Matache au oferit în premieră și în direct piesa „Jimmy Samurai” de pe albumul „Flex”, iar reacțiile față de cântec au variat. Cu toate acestea, ținuta Deliei a fost subiectul principal al comentariilor. Delia a surprins publicul cu o cagulă mov, accesorizată cu coarne, ochelari cu auriu extravagant, cizme „Big Yellow Boots” și un mix de tricou verde, cămașă albastră în carouri și jeanși trei sferturi.

Reacțiile fanilor au fost imediat vizibile pe platformele de socializare, unii comentatori considerând ținuta „oribilă”, în timp ce alții au adus acuzații la adresa piesei interpretate. Cizmele gigantice și extravagante au fost numite „papucii lui Tweety”, „gumarii lui Mickey Mouse” sau „pufuleți”, iar comentariile răutăcioase nu au întârziat să apară.

Delia nu s-a uitat deloc la critici

Delia, obișnuită cu critici și hate de-a lungul anilor, și-a abordat fanii cu umor și ironie. Într-un mesaj adresat celor care au comentat dur ținuta sa, artista a subliniat tonul relaxat și umoristic, aducând un zâmbet în fața criticilor.

„Suntem date dracului, suntem șmechere rău, Oana, nu știu de unde atâta talent. Să ai atâta haz, te epuizezi, adică n-ai cum. Mai sunt și bolnavă. Și bolnavă, și obosită, și proaspăt coborâtă de pe munte”, a spus Delia într-un mesaj plin de autoironie.

Artista și-a cerut scuze ironic pentru faptul că nu și-a aranjat părul la radio și nu a ales o ținută strălucitoare cu paiete. Cu umorul ei caracteristic, Delia a sugerat cititorilor să exploreze comentariile la postările sale recente pentru o doză de distracție. Ironia și autoironia par să fie răspunsul său la critici, demonstrând încă o dată că artistă știe cum să-și gestioneze imaginea și să facă față comentariilor negative cu zâmbetul pe buze.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate