News

Divorț neașteptat în showbiz! Cei doi păreau cuplul perfect, iar anul acesta împlineau zece ani de căsnicie

Divorț neașteptat în showbiz Cei doi păreau cuplul perfect iar anul acesta împlineau zece ani de căsnicie
Photo by engin akyurt on Unsplash

Dacă în trecut, cuplurile divorțau cu greu, acum se renunță foarte ușor la căsnicii, chiar dacă la mijloc sunt și copii. O nouă despărțire a surprins lumea showbizului. Fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, Oana Ionița a decis să pună punct poveștii de dragoste pe care o avea cu tenorul Florin Budnaru.

Cei doi au împreună doi copii și în anul 2021 se mutaseră împreună într-o casă nouă. Deși au depus deja actele de divorț, cei doi continua să locuiască sub același acoperiș împreună cu cei doi copii.

Motivul separării ar fi neînțelegerile dintre ei. Oana Ioniță vorbește cu multă detașare despre despărțire, însă cu siguranță la mijloc sunt lucruri complicate. Cei doi au de împărțit casa, dar și custodia.

Ce au de împărțit Oana Ioniță și soțul ei?

„Suntem la începutul divorţului. Am luat hotărârea la sfârşitul anului trecut şi vom aştepta să vedem cum se desfăşoară tot procesul. Detaliile vor fi analizate, iar hotărârile le va lua tribunalul.

Noi am început divorţul, probabil se va continua cu custodia copilului, apoi traseul pe care îl are în mod normal un divorţ. Noi locuim împreună. Copiii locuiesc cu noi”, a mărturisit Oana Ioniță, pentru Spynews.ro.

Oana Ioniță, împreună cu soțul ei

Fosta Bebelușă a ținut să menționeze că în acest an ar fi trebuit să sărbătorească zece ani de căsătorie, dar lucrurile au luat-o într-o direcție greșită pentru ei.

„Nu ne-am mai înţeles. Noi anul acesta am fi împlinit 10 ani de căsătorie şi lucrurile nu au mai funcţionat între noi. Dar e important să colaborăm pentru binele copiilor.

Nu, pe plan profesional suntem separaţi, adică eu am şcoala de dans şi academia de dans şi el are proiectele pe care le desfăşoară la operetă. Nu mai colaborăm nici din punct de vedere al job-ului, fiecare are altă direcţie”, a mai spus Oana Ioniță.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate