News

DIGI RDS RCS, surpriză de proporții pentru toți clienții! Oferă un telefon performant la un preț foarte mic. Ce trebuie să faci pentru a-l primi

DIGI RDS RCS surpriză de proporții pentru toți clienții Oferă un telefon performant la un preț foarte mic. Ce trebuie să faci pentru a-l primi

DIGI RDS RCS vrea să-și fidelizeze clienții pe care îi are dar să atragă și unii noi. Furnizorul de telecomunicații a scos la vânzare mai multe telefoane performante pe care le poți cumpăra cu bani puțini.

Printre aceste telefoane se numără Motorola Edge 30 Neo, care vine în două culori: mov sau negru.

DIGI RDS RCS spune că cei interesați de telefon îl pot cumpăra fie cu prețul întreg de 1.299 de lei, fie prin rate. Dacă alegi metoda de portare prepaid/postpaid vei plăti 0 lei avans, iar ratele vor fi fixe pe o perioadă de 24 de luni.

Furnizorul de telecomunicații spune că o rată, pentru acest tip de telefon, este 54 de lei.

Pe lângă banii pe care îi dai pe telefon, se mai adaugă și banii pe abonament. Suma începe de la 2 euro și poate ajunge până la 5 euro pe lună, în funcție de tipul de abonament pe care îl alegi.

“Îți iei telefon în 12 rate lunare plătite direct către DIGI dacă faci portare și ai servicii fixe. Să știi că portarea din abonament(Postpaid) îți oferă prețuri mai avantajoase! Comandă acum de pe DIGI.ro!

Sau, poate vrei 24 de rate bancare fără dobândă. Cu portare sau fără. Cu servicii fixe sau fără. Oferta este valabilă în magazinele DIGI.

Dacă vei face portare și ai o cartela Prepaid, vei avea nevoie de seria SIM-ului. Iar dacă faci portarea unei cartele Postpaid, vei avea nevoie de codul de client. Oricum ar fi, tot simplu e!

Orice telefon ai alege, îl vei primi în baza unei comenzi și în funcție de stocurile disponibile“, arată DIGI RDS RCS.

DIGI RDS RCS a scos la vânzare un telefon performant

Dacă ți-a atras atenția această promoție, află că Motorola Edge 30 Neo este un telefon destul de bun. Pe lângă faptul că este Dual Sim, telefonul are un procesor Octa-Core (2.2GHz&1.7GHz), 8 GB memorie RAM, 256 GB memorie internă și baterie 4020 mAh.

Cu privire la camerele, cea din spate are 64MP Wide Angle (F1.8) OIS + 13MP UltraWide (F2.2), iar camere frontale au 32MP (F2.4).

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate