News

Dedeman vine cu un super cadou pentru clienți! Este cea mai bună veste dată de patroni, frații Pavăl. Anunțul care va bucura mulți români

Dedeman vine cu un super cadou pentru clienți Este cea mai bună veste dată de patroni frații Pavăl. Anunțul care va bucura mulți români

Dragoș și Adrian Pavăl, acționarii majoritari de la Dedeman, pregătesc o nouă lovitură. Este vorba despre un magazin care va fi deschis în curând și va fi cel mai modern din toate cele existente.

Noul magazin Dedeman va fi situat la periferia Timisoarei, urmând să creeze sute de locuri de muncă.

Mai precis, va fi nevoie de mult personal pentru ca lucrurile să funcționeze, ținând cont de dimensiunea magazinului.

Totuși, locația nu este deloc favorabilă pentru Ikea. Magazinul va fi deschis chiar lângă competitor. În momentul de față, nu se știe în ce constă noul concept.

Dumbrăvița va avea cel mai modern magazin Dedeman din țară

Primarul Horia Bulgărin a oferit mai mult informații și a spus că Dumbrăvița va avea „cel mai mare și mai modern magazin Dedeman din țară”.

Edilul a explicat și că Dumbrăvița este un partener serios pentru toți investitorii care aduc beneficii localității.

„Vom avea în Dumbrăvița cel mai mare și mai modern magazin Dedeman din țară! Dumbrăvița dovedește că este un partener serios pentru toți investitorii care aduc beneficii localității”, a scris primarul pe Facebook.

Magazinul va fi construit pe un teren care, inițial, a fost destinat construcției de blocuri.

Edilul a sistat ridicarea de blocuri pentru a permite construirea galeriei comerciale

Edilul a explicat și că a sistat ridicarea de blocuri pentru a permite construirea galeriei comerciale.

Potrivit primarului, investiția este una de proporții, iar magazinul va fi construit la cele mai moderne standarde.

„O nouă investiție privată de proporții este pregătită în vecinătatea magazinului IKEA. Dedeman va construi un magazin de bricolaj la cele mai moderne standarde”, a mai spus Horia Bulgărin.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate