News

Cum și-a pierdut Flora Năstase, una dintre cele mai bogate femei din România toată averea. A rămas peste noapte fără 7 milioane de euro

Cum și-a pierdut Flora Năstase una dintre cele mai bogate femei din România toată averea. A rămas peste noapte fără 7 milioane de euro

Flora Năstase a avut parte de o lovitură dură la un moment dat, atunci când și-a pierdut averea de 7 milioane de euro instant. Vedeta povestește acum despre acea perioadă.

Flora Năstase a oferit un interviu pentru unica.ro, în care vorbește despre viața sa. Evident, nu a omis nici perioada în care a rămas peste noapte fără averea de 7 milioane de euro.

Supranumită ”Regina Blănurilor”, ea a trecut prin momente teribile în 2012. După ce și-a pierdut întreaga avere, Flora Năstase a fost nevoită să trăiască de pe o zi pe alta. Acest lucru i s-a părut foarte greu, considerând că ea a fost obișnuită să se ”scalde” în lux.

Ea mai spune că a intrat în depresie și că a fost internată la Psihiatrie. După ce a urmat tratament, vedeta spune că a luat-o de la capăt și că și-a regăsit echilibrul.

”Puterea ți-o da viața când îți da câte un brânci și nu ai încotro. Eu nu mi-am permis să-mi plâng de milă chiar dacă am avut o depresie cruntă. Am fost și m-am tratat la spital, a trebuit să exist în continuare. Nu mă consider o femeie puternică dar nu am avut încotro, ce era să fac”, spune ea.

Flora Năstase nu are voie să se supere

În cadrul interviului, ea a mai fost întrebată cum și-a găsit din nou echilibru, iar vedeta a răspuns că nu are voie să se supere.

”Acum nu mai am voie să mă supăr. Anul trecut a fost foarte greu din punct de vedere emoțional, anul asta însă îl simt mai ușor, mai detașat. Mi-am impus să nu mă mai supăr, nu e un obiectiv ușor de realizat dar n-am încotro, trebuie să aleg și încerc să fac asta”, a mai spus Flora Năstase.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate