News

Cine vor fi următorii 3 eliminați din echipa Faimoșilor de la Survivor All Stars! Nume surpriză vor pleca imediat după Jador. Kamara a făcut totul public

Cine vor fi următorii 3 eliminați din echipa Faimoșilor de la Survivor All Stars Nume surpriză vor pleca imediat după Jador. Kamara a făcut totul public

Kamara știe ce se va întâmpla la Survivor All Stars. Se pregătesc niște eliminări șoc în echipa Faimoșilor. Cine va fi următorul și ce spune fostul concurent?

Kamara a vrut să participe la Survivor All Stars, dar nu a primit nicio propunere. Chiar și așa, urmărește show-ul de la distanță și spune că știa de la bun început ce se va întâmpla în Republica Dominicană.

Încă dinainte ca totul să înceapă, Kamara spune că dacă ar fi fost acolo ar fi jucat altfel. Era conștient că Zanni va alege să își facă un nucleu cu alte două concurente, o mișcare deșteaptă.

Totodată, el știa că Războinicii vor conduce detașat. Kamara se așteaptă la eliminări pe bandă rulantă în echipa Faimoșilor, astfel că s-ar putea să urmeze și alte surprize.

„E interesant, dar pe alocuri am anticipat tot ce s-a întâmplat la Faimoși. Dacă eram acolo, o jucam frumos. Încă de la plecare, am știut că va fi fix așa cum s-a întâmplat. Zanni a format un nucleu cu Ana Porgras și Ștefania Stănilă, o mișcare deșteaptă.

Știam că Războinicii vor domina jocul și vor elimina rând pe rând Faimoșii. Singura mișcare pe care nu am văzut-o așa devreme a fost redistribuirea echipelor. Dar am înțeles-o”, a spus Kamara, cu privire la Survivor All Stars, conform cancan.ro.

Așadar artistul anticipează practic că Moroșanu, Zmărăndescu și apoi Alexandra Ciomag vor ieși din show. Andrei Ciobanu, noul Faimos este un bun sportiv, deci va fi păstrat.

Kamara, adevărul despre Jador la Survivor All Stars

Despre Maria Lungu și Jador, fostul concurent de la Survivor are doar cuvinte de laudă. Kamara spune că Maria Lungu era mult mai bună și ar fi putut să o depășească lejer pe Alexandra Ciolac.

De cealaltă parte, Jador e mult mai bun ca în sezonul 2, adaugă Kamara. La Survivor All Stars, acesta este mult mai haios și tratează matur anumite situații.

„Maria Lungu, care era mai bună pe concentrare, ar fi putut rămâne în fața lui Ciomag. Doar că realmente, pe fizic și pe rezistență, Alexandra e mai bună. Jador mi s-a părut mult mai ok ca-n sezonul doi. Mai glumeț, mai haios. A știut să trateze unele situații într-un mod mai matur, altele mai puțin. Dar e normal, așa suntem toți. Nu suntem perfecți”, a continuat el.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate