News

Ce vârstă are și câte clase a absolvit celebra cântăreață Georgiana Lobonț? Este mult mai tânără decât pare. De ce a vrut soțul ei Rareș Ciciovan să divorțeze de ea

Ce vârstă are și câte clase a absolvit celebra cântăreață Georgiana Lobonț Este mult mai tânără decât pare. De ce a vrut soțul ei Rareș Ciciovan să divorțeze de ea

Georgiana Lobonț este una dintre cântărețele de muzică de petrecere din noua genereație cu mare succes la public. Ea și Vlăduța Lupău au reușit să se impună pe piață foarte bine, ajungând de multe ori cu piesele lor pe locul 1 în trending Youtube. Au și foarte multe concerte, iar tariful lor a crescut enorm.

Georgiana Lobonț este căsătorită cu Rareș Ciciovan din anul 2016 și are deja și doi copii. Mulți nu știu cât este ea de tânără și asta pentru că de obicei abordează ținute care o fac să pară mai în vârstă. În realitate, cântăreața are doar 28 de ani.

Soțul său, Rareș Ciociovan are 32 de ani și este de profesie medic stomatolog. Acesta a renunțat la cariera lui pentru a se dedica partenerei sale de viață. El a fost cel care a propulsat-o în muzică și a ales să-i fie manager și să investească în ea.

Ce studii are Georgiana Lobonț și de ce a vrut Rareș Ciciovan să divorțeze de ea

Georgiana Lobonț și soțul său se cunosc din liceu, iar părinții lor erau prieteni de familie. S-au căsătorit foarte tineri, iar cu banii de la nuntă și-au cumpărat un apartament, pe care Rareș l-a vândut apoi pentru a-i investi în carierea artistei.

Georgiana Lobonţ a finalizat studiile în cadrul Școlii Populare de Artă din Cluj, iar apoi a absolvit și Facultatea de Drept de la Cluj. Tot timpul, alături de ea a fost Rareș Ciciovan. Recent, acesta a declarat la Antena Stars că va divorța de mama copiilor săi pentru că nu se mai înțeleg.

Nu se știu exact problemele lor din cuplu, însă după o vacanță în familie într-o țară exotică cei doi au decis să-și mai dea o șansă. Așa că momentan ideea divorțului a fost alungată, iar cuplul se pregătește să boteze copilul unor prieteni în perioada următoare.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate