News

Câte clase are cu adevărat Ștefan Bănică Junior? Nimeni nu și-a imaginat ce studii are artistul la bază

Câte clase are cu adevărat Ștefan Bănică Junior Nimeni nu și-a imaginat ce studii are artistul la bază

Ștefan Bănică Junior are mulți fani și nu din cauza regretatului său tată. El a reușit să își clădească singur o carieră și să fie apreciat de oameni.

Din multitudinea de fani pe care o are, nu mulți știu ce studii are acesta. Se pare că lui Ștefan Bănică Junior i-a plăcut foarte mult experiența pe care a trăit-o în timpul filmărilor pentru ”Liceenii”, așa că și-a făcut studiile în acest domeniu.

După ce a terminat Liceul Teoretic I.L. Caragiale, în anul 1985, artistul și-a continuat studiile la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din Capitală.

El a terminat facultatea în 1990, iar de atunci este actor cu acte în regulă, scrie vbiz.ro.

Ștefan Bănică Junior a oferit și un interviu la un moment dat în care a povestit despre cariera sa în cinematografie. Atunci el a spus că debutul în lumea filmului l-a avut odată cu filmul ”Liceenii”.

”De fapt, lansarea mea pe piață a fost odată cu ‘Liceenii’, intensitatea mea artistică s-a născut odată cu acest film. De atunci au trecut mulți ani. Faptul că după atâția ani încă mai am ceva de spus în fața publicului îmi dă forța să merg mai departe și îmi dă convingerea că ceea ce am făcut până acum nu a trecut neobservat. Cineva mi-a spus, când eram puști, că valoarea e confirmată în timp și nu în momente de scurtă durată”, a mai spus Ștefan Bănică Junior.

Filmul ”Liceeni” reprezintă al doilea certificate de naștere pentru Ștefan Bănică Junior

Actorul a mai povestit că acest film a avut un mare impact asupra vieții sale și a carierei. În plus, el a mai spus că acesta reprezintă un al doilea certificat de naștere, potrivit sursei anterior citate.

”Pentru mine, filmul „Liceenii’ a însemnat un act de identitate, al doilea certificat de naștere. Atunci, pentru prima oară, Nicolae Corjos mi-a spus Ștefan Bănică Junior. În 1985 am intrat la Institutul de Teatru și am plecat în armată la Craiova. Toți studenții la actorie au dat probe pentru rolul Mihai, dar lui Corjos nu i-a plăcut niciun candidat. Am fost scos din armată pentru a da probe pentru film”, a mai spus actorul.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate