News

Banca Transilvania dă câte 200 de lei pe card oricărui client care face această cerere! Trebuie depusă până pe 7 martie

Banca Transilvania dă câte 200 de lei pe card oricărui client care face această cerere Trebuie depusă până pe 7 martie

Banca Transilvania are o nouă oferă prin care poți primi 200 de lei direct pe card. Banca spune că există câteva avantaje majore pentru care trebuie să optezi pentru un astfel de card.

Tot ce trebuie să faci este să optezi pentru noul Star Forte. Primești nu mai puțin de 200 lei în puncte Star ca un cadou de bun venit, sau, dacă alegi varianta standard, vei beneficia de 10 lei în puncte Star la prima cumpărătură.

Cererile trebuie depuse până pe 29 februarie 2024, iar cardul trebuie să fie emis și activat până pe 7 martie 2024. Punctele îți vor fi creditate până pe 30 martie 2024, garantându-ți că beneficiile tale nu vor întârzia să apară.

Cardul Star Forte vine cu o serie de avantaje pentru a-ți face viața financiară mai ușoară. Ai posibilitatea de a beneficia de până la 18 rate fără dobândă și fără comisioane la comercianții parteneri, iar punctele Star se adună în peste 25.000 de magazine partenere, unde 1 punct este echivalent cu 1 leu.

Poți lua un credit de până la 25.000 lei, dar nu mai mult de 5 venituri lunare. Iar dacă mai amâni o cumpărătură, poți pune înapoi până în 25 a lunii următoare, fără presiune sau stres. Dacă ești deja client BT, poți aplica pentru cardul Star Forte online, direct din BT Pay, cu doar câteva click-uri. Simplu și eficient.

Condiții de aplicare

Oferta este disponibilă pentru toți cei care îndeplinesc câteva cerințe simple:

  • Ai minim 18 an
  • Ai cetățenie română
  • Nu ai restanțe la credite
  • Ai un venit lunar de minim 800 lei
  • Ești salariat de minim 3 luni la actualul loc de muncă
  • Optezi pentru limita de creditare minimă de 2.000 lei

Exemplu de calcul

Pentru un credit de 10.000 de lei, cu o dobândă fixă de 24%/an și pe o durată de 5 ani, adică 60 de rate egale, DAE va fi de 26,77%/an.

Așadar, costul total al împrumutului va fi de 12.045 lei, iar valoarea totală de plată va fi de 22.045 lei.

Acest exemplu reprezintă o situație reală, calculată în ipoteza retragerii integrale a liniei de credit de 10.000 lei de la bancomatul Băncii Transilvania sau POS-ul aflat la ghișeul Băncii Transilvania.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate