News

Atenție mare clienți ENEL! Se schimbă acest detaliu legat de facturi. Ce trebuie să verificați

Atenție mare clienți ENEL Se schimbă acest detaliu legat de facturi. Ce trebuie să verificați

Dacă ești client ENEL și te pregătești să plătești factura la curent, mai bine ții cont de ultima recomandare venită din partea companiei. S-ar putea să ai parte de o surpriză plăcută.

Persoanele vulnerabile din România au primit deja cardul de energie. Iar asta este valabil indiferent de compania aleasă, fie ea ENEL, E.ON, ori ENGIE.

Ce se întâmplă însă când nu știm câți bani mai avem pe cardul de energie și avem de plătit factura la curent? Cei de la ENEL România ne spun tot ceea ce trebuie să știm.

În primul rând dacă vrei să știi câți bani mai ai pe cardul de energie, poți face acest lucru prin două modalități. Prima dintre ele este cu ajutorul dovezii serviciilor de mandat poștal.

Clienții ENEL primesc noi detalii despre cardul de energie

Acolo, utilizatorii cardului de energie pot vedea soldul după fiecare plată efectuată la furnizorul lor. De asemenea, se vede clar și cum a fost realizată plata, în funcție de preferința clientului.

O a doua modalitate prin care o persoană poate afla soldul pe cardul de energie este online, prin accesarea site-ului oficial al Poștei Române. Acest lucru este de altfel și mai simplu și aflăm și suma corectă, completă.

„Cum pot vizualiza soldul rămas pe card ? Soldul se poate interoga în două modalități. Prin dovada serviciilor de mandat poștal care are înscris soldul după fiecare plată efectuată de beneficiarul sprijinului, inclusiv în cazul în care plata s-a realizat prin intermediul factorului poștal, deplasat la domiciliul beneficiarului; Prin accesarea site-ului C.N. POȘTA ROMÂNĂ pentru afișarea electronică a acestui sold”, se arată în anunțul transmis de cei de la ENEL România.

Iar regula se aplică și rândul beneficiarilor cardurilor de energie care au contract cu ENGIE, E.ON, ori altă companie care furnizează servicii de curent și chiar și de gaze.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate