News

Andreea Marin a recunoscut public abia acum ce i-a făcut Ștefan Bănică. Acesta este motivul real pentru care a divorțat de celebrul artist

Andreea Marin a recunoscut public abia acum ce i-a făcut Ștefan Bănică. Acesta este motivul real pentru care a divorțat de celebrul artist

La aproape 50 de ani, Andreea Marin arată mai bine ca niciodată. Vedeta a slăbit enorm și afișează un trup de adolescentă. În urma unor vizite medicale, aceasta a decis să adopte un stil de viață cât mai sănătos posibil și s-a apucat și de pilates. În plan amoros, se arată extrem de fericită alături de Adrian Brâncoveanu, tânărul diplomat cu care o relație de șase ani.

Andreea Marin a avut, însă și perioade foarte dificile în viața ei, iar cea mai complicată a fost aceea în care a locuit alături de Ștefan Bănică. Cei doi erau căsătoriți și aveau o fetiță împreună, pe Violeta. În public păreau cuplul perfect, însă în spatele ușilor închise se ascundea o mare dramă.

Mai mulți apropiați ai cuplului au dezvăluit sub protecția anonimatului că Ștefan Bănică se comporta foarte urât cu Andreea Marin, o agresa fizic și psihic și nu ezita să o umilească în fața tuturor.

Andreea Marin și-a deschis sufletul în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar și a dezvăluit că în perioasa în care a fost căsătorită cu celebrul artist a fost extrem de nefericită și chiar era bolnavă… bolnavă de tristețe.

Boala care a măcinat-o pe Andreea Marin

„Eram nefericită! Eram bolnavă, pentru că depresia este o boală, să o recunoaştem. Aveam insomnii, mă trezeam plângând fără motiv. Din afară, aveam viaţa perfectă. Dar în mine era un zbucium continuu. Singurul moment fericit era atunci când îmi ţineam copilul în braţe! Nu voiam să realizez că am o problemă, nu!

Eu eram o femeie puternică. Cazul Mădălinei Manole mi-a dat de gândit. După tragedie, ascultam la TV un interviu cu un psiholog care vorbea despre semnele depresiei şi mi-ai dat seama că sunt multe comune. Aşa că am decis să consult un specialist să verific.

Sufleteşte nu eram bine! Am luat măsuri târziu, după cum ştiţi cu toţii (n.r. se referă la divorţul de Ştefan Bănica Jr.). Nu eram bine în viaţa personală. Dacă aş putea să schimb ceva la trecut, aş fi mai atentă la alegerile pe care le fac! La oamenii din jur”, a spus Andreea Marin în podcastul lui Mihai Morar.

Vedeta a revenit cu mărturisiri și sfaturi inspiraționale și în cadrul emisiunii Mirelei Retegan de la Europa FM. Aceasta a vorbit din nou despre divorț și a insistat că nu trebuie deloc privit ca pe o dramă. Dacă la mijloc este și un copil, atunci trebuie găsită o cale de pace pentru că atât tatăl, cât și mama trebuie să fie prezenți în viața micuțului.

„Divorțul nu este nici o dramă, noi o transformăm într-o dramă, un divorţ poate fi chiar un pas firesc în evoluția unui cuplu, care nu însemnă că are vreo vină nici unul, nici altul, nu e neapărat vorba de o vină, poate să fie, dar nu este neapărat, ci poate fi vorba despre disconfortul de a fi în acea relație, cei doi pot fi foarte bine mai târziu în ambele relații, în care ei pot fi la fel. E vorba de potrivire, de chimie, de dorințe”, a spus Andreea Marin, în emisiunea moderată de Mirela Retegan la Europa FM.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate