News

Adriana Bahmuțeanu, idilă secretă cu Viorel Lis. Cei doi au fost surprinși în ipostaze de-a dreptul uluitoare

Adriana Bahmuțeanu idilă secretă cu Viorel Lis. Cei doi au fost surprinși în ipostaze de-a dreptul uluitoare

Adriana Bahmuțeanu revine în televoziune după o perioadă în care nu și-a mai găsit locul pe nicăieri. Într-adevăr și de data aceasta, apariția va fi una tot de scurtă durată. Mai exact, ea va fi invitata lui Denise Rifai, în această duminică, la emisiunea de interviuri portret difuzată la 22:00, la Kanal D.

Om de televiziune și prezență plină de energie pe micul ecran, Adriana Bahmuțeanu are o poveste de viață impresionantă, cea mai mare parte a acesteia desfășurată în lumina reflectoarelor. Încă de mică aceasta și-a dorit să devină jurnalist, dar celebritatea nu i-a adus-o presa scrisă, ci emisiunile de televizune de tip tabloid.

În atenția presei au adus-o adesea pe Adrianei Bahmuțeanu și scandalurile cu fostul soț, Silviu Prigoană, cu care  a fost căsătorită de cinci ori.

Adriana Bahmuțeanu pusă la zid de întrebările lui Denise Rifai

Mama a doi copii, aceasta se pregătește să se căsătorească pentru a șaptea oară.

Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai, telespectatorii o vor descoperi pe Adriana Bahmuțeanu, cea din spatele articolelor de presă.

“Ce sânge vă curge prin vene?”, “V-ați iubit cu Viorel Lis?”, “De câte ori vi s-a pus pistolul la tâmplă?”, “Ce v-a făcut celebra: televiziunea sau căsătoria cu un milionar?”, “De câte ori v-a prigonit Prigoană?”, “De câte ori ați umilit oamenii pentru rating?”, “Derapati voit sau întâmplător?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care va trebui să răspundă Adriana Bahmuțeanu, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 22:00, la Kanal D!

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate