News

Adio Iancu Sterp! Sunt probleme mari pentru el la Survivor All Stars! Lovitură neașteptată pentru Războinic: ce urmează se fie difuzat la PRO TV

Adio Iancu Sterp Sunt probleme mari pentru el la Survivor All Stars Lovitură neașteptată pentru Războinic ce urmează se fie difuzat la PRO TV

Încă de la bun început, Iancu Sterp a fost principalul rival al lui Zanni, ambii fiind cotați cu cele mai mari șanse la trofeul Survivor All Stars. Deși fratele lui Culiță Sterp este un sportiv foarte bun, în competiție a oscilat foarte mult în clasament, nereușind nici măcar o dată să ajungă în top 3.

Ultimele două săptămâni nu au fost deloc prolifice pentru Iancu Sterp, care a început să fie tot mai mult criticat și de fani. Și asta pentru că Războinicul pierde puncte importante. În momentul de față, el a coborât până pe locul 9, mai slab decât el fiind doar Sorin Pușcașu dintre bărbați, iar la general Lola, Ștefania Stănilă și Alexandra Duli sunt mai jos și ocupă pozițiile 10, 11 și 13.

Cel mai bun Războinic a ajuns Robert Moscalu, care a urcat până pe locul 2, după Ștefania Stănilă. Deși la început acesta se afla în partea a doua a clasamentului, în ultima perioadă a ajuns spaima Faimoșilor. Un parcurs similar l-a avut și Alex Delea, dar din păcate acesta s-a accidentat și teoretic a cam ieșit din cursa pentru marele trofeu.

Surprize mari în clasamentul Survivor All Stars

Podiumul înainte de această săptămână este completat de Ana Maria Pal. Faimoasa a fost salvată de la eliminare de Iancu Sterp, care i-a dăruit dintele imunității. Astfel Alexandra Ciomag și Ana Porgras au ajuns la duel, iar fosta gimnastă s-a impus detașat în fața colegei sale mai tinere.

În actualul clasament Survivor All Stars, nici Zanni nu stă prea bine, el fiind pe locul 7. Doar că procentele sunt foarte apropiate între pozițiile 5-7, așa că se produc modificări mai de la un joc la altul. De remarcat și numărul ceva mai mic de intrări pe traseu ale lui Iancu, care are doar 53, față de rivalul lui 63.

În curând se va produce marea unificare, dar până atunci PRO TV a mai pregătit o serie de surprize pentru fani.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate