HOROSCOP

Zodia vizată de simbolul dragostei. Ce îi aduc RUNELE pe plan amoros. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Zodia vizată de simbolul dragostei. Ce îi aduc RUNELE pe plan amoros. Mihai Voropchievici previziuni complete

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor. O zodie este vizată de simbolul dragostei, în timp ce alți nativi nu au o perioadă prea fabuloasă.

Conform horoscopului prezentat de numerologul Mihai Voropchievici, pentru Raci vin zile de frământare interioară. Caută să rezolve anumite probleme, însă fără rezultat.

Runele în schimb le dau un semn nativilor acestei zodii. S-ar părea că răspunsurile sunt mult mai aproape decât cred aceștia. Chiar și așa, este bine să se înconjoare doar de oameni care țin cu adevărat la ei.

Aici vorbim despre familie, ori prieteni apropiați sau alte rude. Cu cât există mai multe idei, cu atât rezolvarea problemelor va fi și ea una mult mai ușoară.

”A avut ceva frământări, nu a găsit rezolvări la anumite probleme, iar acum runa spune: răspunsul şi rezolvarea problemelor care vă frământă este în jurul vostru. Strângeţi prieteni, rude, apropiaţi sau chiar numai familia. Cu cât mai multe idei, cu atât mai multe rezolvări rapide”, spune numerologul.

Zodia care are asupra ei simbolul dragostei

Pentru nativii din zodia Leu, dragostea bate la ușă. Cei născuți sub acest semn zodiacal care își caută sufletul pereche au șansa să îl găsescă mai repede decât ar fi crezut.

În următoarea perioadă ar putea să trăiască o nouă dragoste, fierbinte și pasională care le va da lumea peste cap. Să se pregătească pentru astfel de momente.

”Leul se gândeşte să pună coada pe spinare şi dacă alţii îşi caută sufletul pereche, ei caută dragostea. Pentru Lei a ieşit simbolul dragostei. Ceva nou, fierbinte, pasional”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Runele aduc un sfat și pentru Fecioare. Acești nativi ar fi bine să se detașeze de gândurile negre și să lase trecutul în urmă. S-ar putea ca niște surprize plăcute să apară în viața lor în curând. Important este să le dea curs.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate