HOROSCOP

Zodia lovită puternic de Luna Neagră. Vine o cumpănă mare pe carieră până pe 15 iunie. Camelia Pătrășcanu, previziuni complete

Zodia lovită puternic de Luna Neagră. Vine o cumpănă mare pe carieră până pe 15 iunie. Camelia Pătrășcanu previziuni complete

Camelia Pătrășcanu vine cu recomandări importante pentru nativi acestei zodii. Se pare că vine o perioadă destul de agitată pe plan profesional pentru ei.

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul complet pentru perioada următoare. O zodie traversează o perioadă complicată, în timp ce alți nativi pot ajunge în centrul unor discuții neplăcute.

Conform horoscopului prezentat de Camelia Pătrășcanu, Scorpionul este cel care pe plan profesional trebuie să rămână vigilent. Nativii acestei zodii parcă lucrează contra timp.

Totul întârzie, iar aici e nevoie de înțelepciune și de decizii importante. Orice s-ar întâmpla trebuie să aibă autocontrol și să își dea seama ce au de făcut mai departe.

Camelia Pătrășcanu, recomandări importante pentru nativii acestor zodii

„Scorpionii au opoziția în zona muncii. Vorbim de o muncă încâlcită, întârziată. De data asta, trebuie să fie mult mai înțelepți, mai harnici. Săgetătorii au excesele vizate de opoziția dintre Luna Neagră și Neptun.

Lucrurile care le plac nu sunt întotdeauna sănătoase. Poate fi dificil să aibă autocontrol. Sunt lipicioși și fermecători în acest moment. Ei trebuie să dea măsură lucrurilor, pentru că se pot pune într-o lumină care nu îi avantajează”, spune Camelia Pătrășcanu, conform fanatik.ro.

Pentru Capricorni vine o perioadă axată pe casă și familie. Pot să apară și câteva discuții în acest sens pentru cei născuți sub acest semn zodiacal. Mai mult de atât, au șansa să realizeze că anumite lucruri nu sunt chiar ceea ce par a fi de la distanță.

„Capricornii au opoziția orientată spre casă și cămin. Sunt multe discuții care pot avea loc. Sesizează că se schimbă niște lucruri în jurul lor. Pot să își dea seama că între ei și cei din jurul lor e o prăpastie ideologică”, mai spune astrologul Camelia Pătrășcanu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate