HOROSCOP

Zodia influențată negativ de planete. Va avea parte de necazuri mari. Urania, previziuni complete

Zodia influențată negativ de planete. Va avea parte de necazuri mari. Urania previziuni complete

Urania spune că planetele vor avea o influență nefavorabilă asupra unei zodii. Alți nativi pe de altă parte vor avea parte de schimbări benefice în perioada următoarele.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul complet valabil până la finalul lunii iunie. În ultima săptămână a primei luni de vară apar schimbări majore, decizii, dar și influențe diverse.

Astfel, conform horoscopului prezentat de Urania, Berbecii se vor axa în perioada următoare pe ceea ce au de făcut la locul de muncă. Nativii acestei zodii sunt mai practici ca oricând și au și idei noi.

„Abordări ale unor teme profesionale (organizatorice, de responsabilitate și abordare a unei sarcini salarizate) cu spirit practic, logică și respect al legii”, spune astrologul.

Pentru nativii din zodia Taur în schimb veștile nu sunt chiar atât de bune. Planetele care ajung în cuadratură cu Uranus le vor rea mari probleme. Cei născuți sub acest semn zodiacal au parte de necazuri.

Urania, despre zodia aflată în centrul unor mari conflicte

Pot avea loc diferite conflicte în familie, ori tensiuni în familie. Unele pot să izbucnească fără motive clare, iar asta le va ruina starea de spirit multor nativi.

„Planetele care traversează zodia Leului, aflate într-o relație strânsă, de cuadratură cu Uranus, din casa I a personalității, vor scoate în evidență în multe cazuri o serie de dizarmonii familiale, de tensiuni mocnite care pot izbucni cu acest prilej”, adaugă Mihai Voropchievici.

Gemenii în schimb sunt puși pe schimbări mari. Vor o viață mai relaxantă, plină și de aventuri. Și vor fi dispuși să facă schimbări în acest sens, astfel încât să mai aibă timp și pentru micile plăceri pe care le-au neglijat.

„Disponibilitate pentru un mod de viață flexibil presărat cu momente de recreere, de divertisment, de abandonare în plăcerile care nu-i vor solicita prea mult mental sau fizic”, mai spune astrologul Urania.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate