HOROSCOP

Zodia cel mai des întâlnită în întreaga lume. În această lună s-au născut cei mai mulți oameni. Cine se află la capătul opus

Zodia cel mai des întâlnită în întreaga lume. În această lună s-au născut cei mai mulți oameni. Cine se află la capătul opus

HOROSCOP. Din ce în ce mai mulți părinți încearcă să-și programeze copiii în funcție de zodie. Foarte mulți evită Vărsătorul și asta pentru că astrologii susțin că acești nativi ar fi cei mai dificili. Irina și Răzvan Fodor dezvăluiau într-un podcast că atunci când și-au dorit ca ea să rămână însărcinată au făcut tot posibilul să evite acest semn zodiacal.

Zodia în care s-au născut cei mai mulți oameni de pe planetă este Scorpionul. Conform sutudiilor, 9,6% din populația lumii își sărbătorește ziua de naștere în perioada 23 octombrie – 21 noiembrie. Scorpionii pot fi misterioși prin natura lor, dar cu siguranță fac viața mult mai interesantă prin entuziasmul lor față de fiecare activitate.

Cea mai rară zodie din lume

Pe locul 2 în acest top se află zodia Fecioară. Cei născuți sub acest semn zodiacal reprezintă 9,4% din populația lumii. Fecioarele sunt recunoscute pentru inteligența lor. De asemenea sunt muncitoare, amabile, dar aspiră la perfecțiune.

O zodie dificilă, duală, dar populară, pe locul 3 se află Gemenii, cu o pondere de 9,3% din populație. Gemenii sunt plini de energie, însă au un caracter destul de complicat din cauza faptului că se schimbă destul de des, adică trec de la o stare la alta mai mult decât oricare alt nativ.

La capătul opus, adică zodia în care sunt născuți cei mai puțin oameni este Vărsătorul, cu doar 6,3% din populație. Vărsătorii sunt oameni care iubesc viața, dar consideră angajamentele prea plictisitoare, deoarece scopul lor este să obțină cât mai mult de la viață în fiecare zi.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate