HOROSCOP

Zodia care va primi un cadou în zilele următoare. Cineva se gândește intens la ea. Mihai Voropchievici, previziuni rune

Zodia care va primi un cadou în zilele următoare. Cineva se gândește intens la ea. Mihai Voropchievici previziuni rune

Mihai Voropchievici anunță bătălii, șanse importante, dar și schimbări pentru zodii. Următoarele zile vor fi unele cât se poate de intense.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada următoare. O zodie trebuie să se pregătească pentru o bătălie care se arată a fi una destul de intensă.

Alți nativi în schimb primesc o atenționare din partea runelor, de care ar fi bine să țină cont. Astfel, potrivit numerologului, Berbecii au de dus o bătălie pentru a-ți recăpăta drepturile.

Mihai Voropchievici le recomandă nativilor acestei zodii să nu mai fie îngrijorați, pentru că sunt norocoși, iar la final tot ei sunt cei care ajung să iasă învingători.

”Berbecul va susţine o mică bătălie pentru a-şi obţine drepturile, dar şi pentru a demonstra că e cel mai tare. Nu mai fiţi îngrijoraţi. N-are rost să faceţi bătălii pentru că voi, Berbecii, sunteţi norocoşi şi veţi câştiga în mod sigur. Dar starea de răzmeriţă tot există la zodia de foc”, spune numerologul.

Pentru nativii din zodia Taur pe de altă parte, Mihai Voropchievici anunță schimbări importante în familie. Cei născuți sub acest semn zodiacal ar fi bine să se pregătească deja pentru ele.

Zodia care primește un cadou minunat, în circumstanțe neașteptate

”Taurul să rămână în aşteptarea unei schimbări foarte importante acasă. Să fie pregătit”, adaugă Mihai Voropchievici.

Runele aduc un sfat important și pentru nativii din zodia Gemeni. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor afla că cineva se gândește la ei și au și dovezi concrete în acest sens.

Ajung să primească un cadou minunat care le va face ziua mai frumoasă, deci să fie gata să îl primească, indiferent de circumstanțe.

”Gemenii sunt atenţionaţi. Runa spune că este o certitudine faptul că cineva care se gândeşte intens la voi vă va trimite un cadou minunat”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate