HOROSCOP

Zodia care va primi noroc cu carul în aprilie. Vine o schimbare în bine pe destin. Mihai Voropchievici, previziuni rune

Zodia care va primi noroc cu carul în aprilie. Vine o schimbare în bine pe destin. Mihai Voropchievici previziuni rune

Mihai Voropchievici spune că o zodie poate sta fără griji. Este cea mai norocoasă dintre toate și are șansa să înceapă o viață nouă, dacă într-adevăr își dorește acest lucru.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor. Sunt zodii care se pot considera cu adevărat norocoase, în timp ce altele vor fi destul de conflictuale în următoarea perioadă.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Gemenii sunt cei mai norocoși. Nativii acestei zodii sunt revigorați și renasc pe toate planurile.

Au noroc din plin, iar o viață nouă bate la ușa lor. De altfel sunt cei mai favorizați dintre toate zodiile, astfel că e bine să profite din plin de ceea ce astrele le oferă.

„Gemenii au un soi de revigorare, renaștere în toate planurile, atât cele fizice, cât și cele psihice. Sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. Undeva, anul ăsta, sunt mai favorizați decât alte zodii”, spune Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici aduce vești proaste pentru o zodie

Vești proaste vin însă pentru nativii din zodia Rac. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt puși pe scandal și sunt destul triști. Mai mult de atât, ajung și în centrul unei dispute.

Ar fi bine să rămână calmi, pentru că lucrurile se vor aranja. Nu e nevoie nici de agitație, nici de cuvinte grele, pentru că pot fi regretate mai târziu.

„Racii sunt ba necăjiți, ba bosumflați, ba puși pe scandal. Sunt anunțați să fie pregătiți să își urnească forțele pentru a susține o bătălie furtunoasă sau o dispută. Pot face din țânțar armăsar, însă runa le spune să rămână calmi, căci doar așa totul se aranjează”, adaugă numerologul Mihai Voropchievici, conform fanatik.ro.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate