News

Zodia care va primi bani neasteptat. RUNELE aduc vești bune. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Zodia care va primi bani neasteptat. RUNELE aduc vești bune. Mihai Voropchievici previziuni complete
11 feb. / 23:00

Horoscop. Mihai Voropchievici anunță zile de vis pentru unele zodii, dar și momente destul de agitate pentru alți nativi, care ar fi bine să fie mai stăpâni pe ei, indiferent de situație.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor. Dacă unele zodii au parte de scandal, iată că altele primesc vești bune și chiar cadouri surpriză.

De asemenea, runele vin și cu recomandări pentru anumiți nativi, care pot evita situații neplăcute doar printr-o schimbare de atitudine, foarte ușor. Alte zodii pe de altă parte au nevoie de înțelegere.

Astfel, conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, pentru Capricorni, se anunță zile agitate. Nativii acestei zodii vor să se certe continuu, fără motive clare. Tocmai din acest motiv, runele le recomandă să rămână calmi.

”În schimb, Capricornul este un uragan. Are chef de scandal. Runa spune să fie calmi”, spune numerologul.

Zodia care trebuie să mai lase grijile deoparte

Pentru nativii din zodia Vărsător se anunță o poveste similară, însă în cazul lor lucrurile nu depind de ei, ci de alții. Cei născuți sub acest semn zodiacal au parte de o bătălie, așa că ar fi bine să își mobilizeze forțele.

De asemena, Mihai Voropchievici le mai recomandă acestor nativi să nu mai fie îngrijorați, pentru că lucrurile nu vor dura la nesfârșit, fiind vorba doar despre o perioadă. ”La Vărsători, apare mobilizarea. Vor şi ei să susţină o mică bătălie. Să nu mai fie îngrijoraţi”, adaugă Mihai Voropchievici.

Pentru Pești, runele aduc vești bune în sfârșit. La final de săptămână, cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi surprinși fie cu un cadou, fie cu o sumă de bani. Și pentru că lucrurile astea le plac cel mai mult, ar fi bine să se bucure pe deplin de ce va urma.

”La Peşti, avem veşti bune. Cadouri surpriză sau bani”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate