HOROSCOP

Zodia care va fi lovită de o iubire intensă. Vine o perioadă cu multă pasiune și oameni noi pentru ea. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Zodia care va fi lovită de o iubire intensă. Vine o perioadă cu multă pasiune și oameni noi pentru ea. Mariana Cojocaru previziuni complete

Mariana Cojocaru spune că o zodie va afla una adevăr important. Acești nativi își dau seama că s-au mințit singuri, iar de aici pot apărea mari probleme. 

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru zilele care urmează. O zodie trebuie să se pregătească pentru o perioadă ceva mai complicată.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, Berbecul este cel care se confruntă cu o avalanșă de trăiri și de sentimente. Iar aici nu este vorba doar despre partea sentimentală.

Nativii acestei zodii vor să performeze într-o zonă anume, însă asta înseamnă mai multă concentrare. De asemenea, pasiunea contează și ea.

„Trăiri, sentimente, pasiuni ca un foc de paie! Nu ne referim doar la partea sentimentală când vorbim despre pasiune, ci despre o arie mult mai largă. Unii au pasiuni venusiene ascunse, își doresc să cânte, să performeze într-o zonă anume, sunt foarte conectați la ceea ce înseamnă toate structurile venusiene existențiale. Alții iubesc mult să gătească, alții să cânte, e firesc, e normal”, spune Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru, sfat important pentru această zodie

Astrologul le dă acestor nativi un sfat important. Cei născuți sub acest semn zodiacal e bine să fie conștienți de faptul că sunt situații în care ajung să se mintă singuri.

Tocmai în acest motiv, e bine să știe clar ce își doresc și dacă sunt în stare să ducă la bun sfârșit un plan pe care și l-au făcut. Unele lucruri pot fi trecătoare.

„Pasiunile ca focul de paie sunt trecătoare. Se spune că te îndrăgostești brusc, adică la prima vedere, și se stinge la fel de repede. Există secrete ascunse de voi sau de către voi. Totul se poate duce asupra urmașilor, a sănătății și ce mai poate fi”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate